ZEKİ KAYADELEN BAŞVURUSUNU YAPTI

ZEKİ KAYADELEN BAŞVURUSUNU YAPTI

İlimizin tanınmış isimlerinden Ekin Kafe İşletmecisi ve Sarmaşıklılar Derneği Başkanı Zeki Kayadelen, 31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti’den Merkez İlçe İl Genel Meclisi Aday Adayı oldu.

zeki-kayadelen-basvurusunu-yapti2.jpg

Zeki Kayadelen, AK Parti İl Başkanlığında düzenlenen törende, başvuru dosyasını Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk’e teslim etti.

Nail Öztürk, burada yaptığı açıklamada, Zeki Kayadelen’e hayırlı olması temennilerinde bulunurken, 31 Mart’ta AK Parti ailesi olarak seçime girdikleri her kulvardan başarıyla çıkmak istediklerini söyledi.

zeki-kayadelen-basvurusunu-yapti3.jpg

İl Genel Meclisi A. Adayı Zeki Kayadelen ise AK Parti’nin kuruluşundan bugüne dek çeşitli kademelerde görev aldığını anımsatarak, Bilecik’e hizmet etmek sevdası ile il genel meclis üyeliğine aday adayı olduğunu ifade etti.

Partisinin yetkili organlarınca kendisine görev verilmesi halinde elinden geleni ardına koymayacağını söyleyen Kayadelen, “İlimizin köylerinden mahallelerine kadar birçok alanda kalkınması ve gelişmesi için elimden gelen gayreti göstereceğim” ifadelerini kullandı.

zeki-kayadelen-basvurusunu-yapti4.jpg

Kayadelen, konuşmasının ardından başvuru dosyasını Nail Öztürk’e teslim etti. Tören, toplu fotoğraf çekinilmesi ile sona erdi.

zeki-kayadelen-basvurusunu-yapti5.jpg

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 6567 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum