Zeki Kayadelen hedeflerini anlattı

AK Parti Bayırköy Belediye Başkan Aday Adayı Zeki Kayadelen, projeleri ve hedefleri hakkında açıklamalarda bulundu.

AK Parti Bayırköy Belediye Başkan Aday Adayı Zeki Kayadelen, projeleri ve hedefleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Katıldığı Basın Masası programında Ahmet Meşe’nin sorularını yanıtlayan Zeki Kayadelen, adaylık süreci ve göreve gelmesi halinde planladığı projelere ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Bayırköy beldesinin oldukça potansiyeli yüksek ve sağlam dinamiklere sahip bir konumda olduğunu ifade eden Zeki Kayadelen, göreve gelmesi durumunda tüm bu potansiyeli beldenin dinamikleri ile birlikte harekete geçirmek istediğini ifade etti.

AK Parti’den Merkez İl Genel Meclis Üyeliği görevini de yürüten Zeki Kayadelen, Bayırköy ile ilgili sanayiden tarıma, eğitimden spora, tarih ve turizme kadar birçok başlık altında onlarca proje ve hedefinin olduğunu vurguladı. Önümüzdeki dönemin Bayrıköy’ün sosyo-ekonomik olarak kalkındırma dönemi olacağına ifade eden Zeki Kayadelen, “Bayırköy’ün sanayisini, tarımını, eğitimini, sporunu, tarihi ve turizmini, sosyo-kültürel yapısını büyütüp geliştireceğiz. Özetle Bayırköy’ün ekmeğini büyüteceğiz.” dedi.

Zeki Kayadelen; bilgi, birikim ve tecrübesini Bayırköy’e olan hizmet sevdası ile bütünleştirerek Bayırköy’ü çok daha iyi yerlere getirmek istediğini anlattı. Birçok projeden ve bu projeler arasında ‘Vizyon’ proje olarak nitelendirdiği konu başlıklarından bahseden Kayadelen, proje ve hedeflerin gerçeğe dönüşmesi için iktidar gücüne ihtiyaç olduğuna dikkat çekti. Bu sebepten Bayrıköy’ün yükselişinin hızlanması için AK Parti belediyeciliğine ihtiyaç olduğunu dile getiren Zeki Kayadelen, beldenin önde gelen tarımsal ürünlerinden zeytin, zeytin yağı ve hurma gibi ürünleri markalaştırarak katma değerli ürünler haline getirmeyi hedeflediğini söyledi.

Zeki Kayadelen’in hedef ve projelerinden bahsettiği röportajımızı videodan izleyebilirsiniz.

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 685 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum