Zeki Müren ve Şükrü Tunar Şarkıları Konseri Düzenlendi

Zeki Müren ve Şükrü Tunar Şarkıları Konseri Düzenlendi

Bozüyük Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu tarafından, Zeki Müren ve Şükrü Tunar Şarkıları Konseri düzenlendi.

Bozüyük Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu tarafından, Zeki Müren ve Şükrü Tunar Şarkıları Konseri düzenlendi.

Bozüyüklü sanatseverler tarafından yoğun ilgi gören konserde, salon tamamen dolarken, izleyenler Zeki Müren’in sevilen şarkılarına hep bir ağızdan eşlik etti.

zeki-muren-ve-sukru-tunar-sarkilari-konseri-duzenlendi7.jpeg

4 Eylül Mahallesi Hasan Ali Yücel Sosyal ve Kültürel Tesisi’nde gerçekleştirilen Zeki Müren ve Şükrü Tunar Şarkıları Konser programına Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu ve eşi Merih Bakkalcıoğlu, Zeki Müren’in yeğeni Özlem Güner ve eşi İlknur Güner, Belediye Başkan Yardımcıları Mahmut Fındık ve Ali Şahinoğlu, Belediye Meclis Üyeleri, CHP Bozüyük İlçe Başkanı İsmail Akçasoy ve sanatsever Bozüyüklüler katıldı.

zeki-muren-ve-sukru-tunar-sarkilari-konseri-duzenlendi-5.jpeg

Programın sonunda Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu konsere ilişkin yaptığı konuşmada;

“Sanatsever güzel Bozüyük’ün güzel insanları, bundan 5 yıl önce Halk Eğitim Merkezi’nin küçücük sahnesinde bir grup koristimizin değerli şeflerimizle Türk Halk ve Türk Sanat müziğinde konserler vermeye çalıştığı günlerden, ‘bunu halkımıza çok daha geniş kapsamlı ulaştıralım, bunu güzel günlere getirelim’ dediğimiz bu korolarımız bugün bu hale geldi. Bundan büyük bir mutluluk duyuyorum. Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlamalarında ülke çapında ünlü birçok sanatçıyı siz Bozüyüklülerle buluşturduk 100. yılda ama 29 Ekim’i kendi insanımız, kendi korolarımız, kendi kuracağımız bir sahnede, açık havada kutlayalım dedik ve hatırlarsanız çok büyük bir coşkuyla kutladık. Sonra Koro Şefimiz Murat Küçük dedi ki ‘Başkanım 100. yılda 100 yıl içinde değerli büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün desteğiyle çok sayıda sanatçı yetişti. Kadın erkek mihenk taşları var. Bunlardan bir tanesini rahmetli Zeki Müren’i içeren bir konser yapalım istiyoruz’ Ben de tamam Murat dedim ve çok güzel hazırlandı. Şimdi ben bakıyorum belediye olarak birçok eserler, yapılar, binalar yapmaya çalışıyoruz. Bu binayı yaparken çok büyük bir salonumuz olsun dedik. Hakikaten var diyoruz ama bu salonlar almayacak, Bozüyük'e şöyle büyük içine 1000 kişiyi alacak büyük bir Kongre Merkezi yapalım diye düşünüyoruz. İnşallah nasip olursa benim düşüncem bu. O nedenle biz önce bu Metristepe Kültür Merkezi’nde konserlerimizi yapıyorduk koromuzla ama orası 350-400 kişilik, buraya geldik 750 kişinin olduğu dedik ama burası da almadı. O nedenle bu dileğimiz de yerine gelir inşallah. Şimdi korolarımızın içerisinde benim çok öteden tanıdığım yıllar öncesinden korolarımıza katılanlar var. Hepsi çok değerli kardeşlerim ama aşağıdan bir Mehmet Belen geliyor, Mehmetler çoğalacak. Bozüyük'te kültür sanat etkinlikleri hiç bitmeyecek inşallah” dedi.

zeki-muren-ve-sukru-tunar-sarkilari-konseri-duzenlendi-3.jpeg

Başkan Bakkalcıoğlu konserin sonunda koro şefi Murat Küçük’e çiçek takdiminde bulunurken küçük koro elemanı Mehmet Belen’de Zeki Müren’in yeğeni Özlem Güner’e çiçek takdim etti.

zeki-muren-ve-sukru-tunar-sarkilari-konseri-duzenlendi-4.jpeg

Bu haber toplam 42 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.