Zemzemiye’ye 4 milyon liralık yatırım

Zemzemiye’ye 4 milyon liralık yatırım

Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, Söğüt’e bağlı Zemzemiye Köyü’nde yapımı tamamlanan 4 milyon TL’lik yatırımları inceledi.

Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, Söğüt’e bağlı Zemzemiye Köyü’nde yapımı tamamlanan 4 milyon TL’lik yatırımları inceledi. Vali Kızılkaya, köyde asfalt, su deposu, içme suyu ve kanalizasyon hattı gibi çalışmaların vatandaşların hizmetine sunulduğunu bildirdi.

zemzemiyeye-4-milyon-liralik-yatirim1.jpg

Gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili bilgiler veren Vali Kızılkaya, “4.000.000TL bütçeyle 603 ton astar, asfalt ve mıcır kullanarak 4000 mt stabilize asfalt yolu ve su deposu, içme suyu ve kanalizasyon hattını yenileyerek vatandaşlarımızın kullanımına sunduk.” dedi.

zemzemiyeye-4-milyon-liralik-yatirim2.jpg

Kızılkaya daha sonra Söğüt 100. Yıl Atatürk İlköğretim Okulu öğrencileriyle okul çıkışında bir araya geldi. Öğrencilerle sohbet eden Vali Kızılkaya, “Ayaküstü kısa ama heyecanlı bir sohbetimiz oldu, hepsinin Maşallahı var. Söğüt 100. Yıl Atatürk İlköğretim okulu öğretmenlerini ve velilerini böylesine pırıl pırıl gençler yetiştirdiği için tebrik ediyorum.” ifadelerini kullandı.  

zemzemiyeye-4-milyon-liralik-yatirim3.jpg

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 2575 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.