10 Yıllığına Kiraya Verilecek; İhale 1 Ağustos'ta

10 Yıllığına Kiraya Verilecek; İhale 1 Ağustos'ta

Bozüyük Belediyesi Çarşı ve Kent Meydanındaki bazı iş yerleri 10 yıllığına kiraya verilecek. Bozüyük Belediyesi Çarşı ve Kent Meydanı projesinde yer alan bazı iş yerlerinin kiralama ihalesi 1 Ağustos 2023 Salı günü yapılacak.

Bozüyük Belediyesi Çarşı ve Kent Meydanındaki bazı iş yerleri 10 yıllığına kiraya verilecek.

Bozüyük Belediyesi Çarşı ve Kent Meydanı projesinde yer alan bazı iş yerlerinin kiralama ihalesi 1 Ağustos 2023 Salı günü yapılacak.

ihale-1-agustosta.jpg

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu’nun kent merkezinde bulunan ve kentin silüetini değiştiren önemli bir projesi olan Çarşı ve Kent Meydanı tamamlandı. Yapım çalışmaları tamamlanan Bozüyük Belediyesi mülkiyetindeki Çarşı ve Kent Meydanı içerisinde yer alan iş yerleri Bozüyük Belediye Meclisi’nin kararı doğrultusunda ihale ile kiraya verilecek. Edinilen bilgiye göre; 2886 sayılı Devlet İhale Kanunun 45. Maddesine göre açık teklif usulü ile yapılacak olan bazı iş yerlerinin kiralama ihalesi 1 Ağustos 2023 Salı günü gerçekleştirilecek. Saat 10:00’da başlayacak ihaleye katılabilmek için istekliler ihale dokümanını Bozüyük Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü Tahakkuk Şefliği’nde görevli personellerden 500,00 –TL (Beş Yüz Türk Lirası) ödemek suretiyle satın alabilecekler.

ihale-1-agustosta1.jpg

Bozüyük Belediyesi Düğün Salonu’nda Belediye Encümeni huzurunda yapılacak kiralama ihalesi ile Çarşı ve Kent Meydanı’nda yer alan 3 ve 16 No’lu bağımsız bölümler Kafeterya/Fastfood/Restoran olarak, 11 ve 12 No’lu bağımsız bölümler Pastahane/Kafeterya/Fastfood/Restoran olarak, 7 No’lu bağımsız bölüm Büfe olarak ve 17 No’lu bağımsız bölüm Lokanta/Restoran olarak 10 yıl süre ile kiraya verilecek.

Kiraya verilecek olan iş yerlerinden 3-16 nolu bağımsız bölümün 10 yıllık muhammen bedeli 4.080.000,00 tl, 11-12 nolu bağımsız bölümlerin muhammen bedeli 3.000.000,00 tl, 7 nolu bağımsız bölümün muhammen bedeli 480.000,00 tl ve 17 nolu bağımsız bölümün 10 yıllık muhammen bedeli 2.640.000,00 tl olarak belirlendi.

ihale-1-agustosta2.jpg

İhaleye 6102 sayılı Türk Ticaret Kanunu hükümlerine göre kurulmuş olan ve faaliyette bulunma hakkına sahip tüm tüzel kişiler ile T.C. vatandaşı tüm gerçek kişiler katılabilecek. Ancak; 3-16 no’lu bağımsız bölümler ve 11-12 no’lu bağımsız bölümlerin ihalesine katılacak isteklilerin; Gıda, Yiyecek ve İçecek Sektörleri ile ilgili Türk Patent ve Marka Kurumundan alınmış en az 1 adet Marka Tescil Belgesinin olması (Marka Tescil tarihleri üzerinden en az 2 (iki) yıl geçmiş olması ve marka tescillerinin hali hazırda aktif durumda olması), ve Gıda, Yiyecek ve İçecek Sektörlerinde Ruhsatlı kendi adıyla/markasıyla en az 2 (iki) adet bayiliğinin bulunması, 17 no’lu bağımsız bölümün ihalesine katılacak isteklilerin; Gıda, Yiyecek ve İçecek Sektörlerinde en az 5 yıldır faaliyette bulunmaları şartlarına ayrıca haiz olmaları ve bu durumları belgelendirmeleri gerekiyor.

ihale-1-agustosta3.jpg

İsteklinin tüzel kişi olması halinde ise istekliden teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren noter tasdikli imza sirküleri, Tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri, tüzel kişiliğin siciline kayıtlı olduğu Ticaret ve Sanayi Odasından veya merkezinin bulunduğu yerel mahkemeden 2023 yılı içinde alınmış, tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğuna dair belge isteniyor.

İsteklinin gerçek kişi olması halinde; noter tasdikli imza beyannamesi, T.C. Kimlik Kartı Sureti (noter onaylı) veya fotokopisi (aslının idarece görülmesi kaydıyla), ayrıca kaydı varsa, Ticaret ve Sanayi Odası veya Esnaf ve Sanatkârlar Odası siciline kayıtlı olduğunu gösterir belge, Şartnamenin 2.1. maddesinde belirlenen geçici teminat miktarına uygun 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 26. ve 27. maddelerine göre geçici teminat olarak kabul edilebilecek belgeler veya geçici teminat nakit olarak verilecekse, geçici teminatın Bozüyük Belediye Başkanlığının T. C. Vakıflar Bankası, Bozüyük Şubesindeki TR 44 0001 5001 5800 7295 8075 90 IBAN numaralı hesabına veya Bozüyük Belediyesi Tahsilat Şefliğine yatırıldığını gösteren belge, Vekâleten ihaleye katılma halinde, vekil adına düzenlenmiş ihaleye katılmaya ilişkin noter onaylı vekâletname ile vekilin noter tasdikli imza beyannamesi, Bozüyük Belediyesine borcu (su, emlak, çevre temizlik, ilan reklam vb.) olmadığına dair Bozüyük Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğünden ihale tarihinden önce alınmış belge, İhale dokümanının satın alındığına dair belge, Tebligat adresini gösterir belge, Kanuni ikametgâhını (Mernis adresi) gösterir belge, İsteklinin ortak girişim olması halinde ise ihale dokümanı içinde yer alan standart forma uygun iş ortaklığı beyannamesi ve Yer Görme Belgesi isteniyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 1908 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.