100 YILLIK MARKALAR ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

100 YILLIK MARKALAR ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi tarafından bu yıl 6.’sı düzenlenen Kariyer Günleri, Türkiye’nin yüz akı olan köklü firmalarının temsilcilerini ağırladı. Etkinliğin ilk gün oturumunda, Yüzyıllık Markalar Derneği üyesi, Kamil Koç, Koska Helvacısı, İmam Çağdaş Baklavaları, Saffet Abdullah Güllaçları ve Meyer Saat firmalarının katıldığı ‘100 Yıllık Markaların Hikayeleri’ konulu panel düzenlendi.

100-yillik-markalar-ogrencilerle-bulustu.jpg
Yüzyıllık Markalar Derneği Yönetim Kurulu Üyesi ve Marka Danışmanı Asude Alkaylı’nın moderatörlüğünü üstlendiği panele; Kamil Koç firması adına Sena Kaleli, Koska Helvacısı adına Adil Dindar, İmam Çağdaş Baklavaları adına Burhan Çağdaş, Saffet Abdullah Güllaçları adına Gürsel Arseven ve Meyer Saat adına Onur Bayındır konuşmacı olarak katıldı. Firma temsilcileri, isimleri Türkiye’ye mal olmuş markaların kuruluşundan günümüze kat ettikleri mesafeyi, felsefelerini, hizmet anlayışlarını, markalaşma süreçlerini ve gelecek vizyonlarını öğrencilerle paylaştılar.

100-yillik-markalar-ogrencilerle-bulustu2.jpg
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Mezun Öğrenci ve Kariyer Merkezi Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen panelin sonunda, konuşmacılara Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Harun Mindivan, Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Yaşar Kibici ve Öğr. Gör. Mesut Kaplan tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.

100-yillik-markalar-ogrencilerle-bulustu1.jpg

Kaynak:M. Bahadır ORAL

Bu haber toplam 2704 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum