“15 Temmuz, kahramanlık destanıdır”

“15 Temmuz, kahramanlık destanıdır”

AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım ve beraberindekiler, gazetemizi ziyaret etti.

AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım ve beraberindekiler, gazetemizi ziyaret etti. AK Parti heyeti, Sakarya Gazetesi yetkilileri Mücahid Erdal ve Mehmet Erdal ile bir süre görüşürken günün önemine binaen 15 Temmuz hain darbe girişimini hiçbir zaman unutmayacaklarını ve unutturmayacaklarını belirtti. 

Türk Milleti’nin 15 Temmuz gecesi gösterdiği duruşla Türkiye’de darbeler döneminin sona erdirdiğine dikkat çeken Serkan Yıldırım, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde hainlere geçit vermedik ve bundan sonrada vermeyeceğiz” ifadesini kullandı. 

serkan-yildirim1.jpg

Serkan Yıldırım, hain darbe girişiminin başladığı saatlerde ailesiyle helalleşip evden çıktığını söyledi. AK Parti il başkanlığı binası önünde toplanan kararlı kalabalıkla beraber kol kola verdiklerini ve ölümü dahi göze aldıklarını dile getirerek: “Bundan 5 yıl önce FETÖ’cü hainlerin yaptığı kalkışma milletimizin feraseti ile bastırıldı. Genç yaşlı, erkek kadın demeden herkes istiklali ve istikbali için yekvücut oldu. Cumhurbaşkanımızın dik duruşu, milletimizin ona olan güveni bağımsızlığımıza zincir vurulmasını engelledi. Ancak, bir daha 15 Temmuzlar yaşamamak için o geceyi unutmamalı ve unutturmamalıyız. 15 Temmuz’u anmak yetmez bu sürece nasıl gelindiğini de anlamalıyız. 

Tüm Türkiye’de olduğu gibi bizlerde o gece Bilecik’te meydanlara toplandık. Darbenin ilk dakikalarında Sakarya Gazetesi’nin ‘Darbenin karşısında milletin yanındayız’ manşeti kamuoyuna büyük güç verdi. Mücahid ve Mehmet ile gece boyunca beraberdik. Allah sizlerden razı olsun. O gece milleti bankamatiklere çağıran yayınlar yapanları da biliyoruz, bunları unutmuyoruz. Yine gecenin ilerleyen saatlerinde hep beraberdik. İnsanlar yakınları ile görüşmeye çalışırken sizler ilin valisi, milletvekili, belediye başkanı gibi yetkililerle görüşerek onların mesajlarını yayınladınız. Milletimizin endişelerini giderdiniz. Zaten darbe girişiminden aylar önce ‘Maaş devletten emir kimden?’ manşetinizle Bilecik’teki mahrem yapılanmaların ortaya çıkmasını sağlamıştınız. Bu vesile ile sizlere yeniden teşekkür ederim. 

15 Temmuz hain darbe girişiminde hayatını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar dilerim” ifadelerini kullandı. 

AK Parti heyetinin gazetemizi ziyareti hatıra fotoğrafı çekinilmesi ile sona erdi. 

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 3494 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.