15 TEMMUZ ŞEHİDİNİN İSMİ BU STATTA YAŞATILACAK

15 TEMMUZ ŞEHİDİNİN İSMİ BU STATTA YAŞATILACAK

Bayırköy'de yapımına 2016 yılında başlanan ve Bilecik’in ilk ışıklı stadı olan Şehit Ömer Halisdemir Stadı bu hafta açılıyor. 

Bayırköy Şehit Ömer Halisdemir Stadı'nı Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman ile birlikte inceleyen Bilecik Futbol İl Temsilcisi Engin Toku, bu hafta stada maç verileceğini açıkladı. Stada hayran kaldığını anlatan Toku, "Bilecik 1. Amatör Lig temsilcimiz Bayırköyspor ilk yarı maçları sahasının olmaması nedeniyle deplasmanda oynadı. Bilecik'in ilk ışıklı stadı olan Şehit Ömer Halisdemir Stadı'nda incelemelerimizi tamamladık. Stat gayet güzel olmuş. Bu hafta 14 Ocak günü saat 14:00'da oynanacak olan Bayırköyspor- 1299 Bilecik Kulübü maçını bu stada verdik. İlerleyen günlerde gece maçı vererek, Bilecik halkına gece maçı seyrettirmek istiyoruz. Bu statta emeği geçen başta Bayırköy Belde Belediye Başkanı Mustafa Yaman'a ve tüm çalışanlara teşekkür ederim. Belediye başkanımızın yaptığı bu stat diğer, belde, ilçe ve il belediye başkanlarına örnek olsun. Kendilerini kutluyorum" dedi.

"15 Temmuz şehidi Ömer Halisdemir’in adı bu statta yaşatacağız"

Bayırköy Belde Belediye Başkanı Mustafa Yaman ise; Futbol İl Temsilisi Engin Toku ile stadı incelediklerini ve herhangi bir sorun çıkmadığı belirterek, "Stat çalışmasının ilk kepçesini 2016 yılında vurduk. Şehit Ömer Halisdemir Stadı'nda yapım çalışmaları tamamladık. Bu hafta oynayacağımız 1299 Bilecik Kulübü maçı ile stadımızı hizmete sokacağız. Halkımızın, gençlerimizin hizmetine girecek olan bu anlamlı stat, Bilecik ilinin ilk ışıklı stadı olarak hizmet verecek. Bu stada 15 Temmuz şehidi Ömer Halisdemir’in adını verdik. Kendisinin adını bu statta yaşatacağız” dedi. 

15-temmuz-sehidinin-ismi-bu-statta-yasatilacak2.jpg

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 2503 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum