17 YAŞINDAKİ HASTAYA UMUT OLDU

17 YAŞINDAKİ HASTAYA UMUT OLDU

Bilecik Belediyesi ve Türk Kızılayı Bilecik Şubesi işbirliğinde gerçekleştirilen ve şu ana kadar birçok hastaya umut olan ‘’Sevgin İliklerime İşlesin’’ projesi ile kök hücre bağışçısı olan Ramazan Gezer, Ankara’da gerçekleştirilen tedavi ile 17 yaşındaki bir hastaya umut oldu.

Kök hücre bağışçısı Ramazan Gezer, Belediye Başkanı Nihat Can tarafından makamında ağırlandı. Belediye Başkanı Nihat Can; beraberinde Bilecik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İsmail Cihan ve Proje Sorumlusu İlker Çınar’ın da bulunduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Gönüllü bağışçı Ramazan Gezer ve konuklarına teşekkür etti.

Belediye Başkanı Nihat Can, ziyarette yaptığı açıklamada Bilecik Belediyesi ve Türk Kızılay’ı işbirliğinde geçtiğimiz yıllarda çok güzel ve anlamlı bir çalışmanın başlatıldığını belirterek; ‘’Bugün çok değerli bir konuğumuzu ağırlamanın mutluluğunu yaşadık. Belediyemiz ve Türk Kızılay’ımız işbirliğinde hazırlamış olduğumuz ‘’Sevgin İliklerime İşlesin’’ projesinin bir meyvesi olarak, Ramazan Gezer kardeşimiz, kök hücre bağışında bulundu ve 17 yaşındaki bir kardeşimize umut oldu, sağlığına kavuşmasını sağladı. Ben bu anlamda böyle fedakarca ve anlamı bir davranışta bulunan Ramazan kardeşimizi tebrik ediyorum. Sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum. Bu projenin gerçekleştirilmesinde emeği olan bütün çalışma arkadaşlarım ve Türk Kızılay’ımızın değerli üyelerine teşekkür ediyorum. Cenabı Allah hiçbir hastamızı çaresiz ve tedavisiz bırakmasın. Ramazan Gezer gibi gönüllü bağışçılarımızın eksikliğini vermesin’’ ifadelerini kullandı.

17-yasindaki-hastaya-umut-oldu2.jpg

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 4977 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.