19 MAYIS'TA RENKLİ KUTLAMA

19 MAYIS'TA RENKLİ KUTLAMA

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları oldukça renkli geçti. Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü bünyesinde çalışmalarını sürdüren çeşitli branşlardaki sporcular sergiledikleri gösterilerle büyük beğeni topladı.

galeriiii-001.jpg

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı tüm ülke genelinde olduğu gibi ilimizde de kutlandı. Cumhuriyet Meydanı'nda, Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasıyla başlayan program hava muhalefeti nedeniyle Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda devam etti. 

Kutlamalara, Vali Süleyman Elban, Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgenerel Halis Zafer Koç, Belediye Başkanı Selim Yağcı, CHP Milletvekili Yaşar Tüzün, daire müdürleri, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.   

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız'ın açılış konuşmasının ardından günün anlam ve önemini belirten şiirler okundu. Daha sonra folklor gösterisi sergilendi. Etkinliklerin devamında, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü bünyesinde çalışmalarını sürdüren çeşitli branşlardaki sporcular gösterilerini sergiledi. Oldukça renkli görüntüler sergileyen sporcular tüm salondan alkış aldı. 

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları, ödül töreninin ardından son buldu.

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 1964 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.