20 DOLAR VEYA EURO BOZDURANA  AYNI GÜN 2 EKMEK HEDİYE

20 DOLAR VEYA EURO BOZDURANA AYNI GÜN 2 EKMEK HEDİYE

Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Dövizinizi bozdurun’ sözleri üzerine Bilecikli esnaflar destek amaçlı çeşitli kampanyalar başlattı. 

Tevfikbey Caddesi üzerinde faaliyet gösteren Bayrakçı Kuruyemiş, Başkan Erdoğan’ın çağrısına destek olmak amacıyla kampanya düzenledi. İş yeri sahibi Erhan Bayrakçı, 20 dolar veya euro bozdurup makbuzunu getirene aynı gün iki ekmeğin hediye verileceğini bildirdi. Bayrakçı, Bilecikli vatandaşlara seslenerek, “Biz kuru ekmek yemeye de razıyız, vatanımız sağolsun milletimiz varolsun” dedi. 

bayrakci-kuruyemis3.jpg

Bilecikli esnaf Erhan Bayrakçı, başlattığı kampanyaya ilişkin yaptığı açıklamada, ülkemizin ekonomi üzerinden tehdit edilmeye çalışıldığına dikkat çekti. Bayrakçı, içinde bulunduğumuz süreçte toplumun her kesimine önemli görevler düştüğünü dile getirerek, “Bizde Bilecikli esnaflar olarak gücümüzün yettiğince devletimize, hükümetimize destek olmaya çalışmalıyız. Vakit birik olma vakti. Bu kapsamda gün içerisinde 20 dolar veya euro bozdurup makbuzunu getirene iki ekmek tarafımca ücretsiz olarak verilecektir. Bileciklilerin ülkemiz üzerinde oynanan bu oyunu bozmak için elini taşın altına sokmaktan geri durmayacağına olan inancım tam. Rabbim devletimize zeval vermesin” dedi. 

Bayrakçı ayrıca kentteki diğer esnafları da dövize karşı kampanya düzenlemeye davet etti. 

bayrakci-kuruyemis2.jpg

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2814 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum