2016'YA HANGİ HABERLER DAMGA VURDU

2016'YA HANGİ HABERLER DAMGA VURDU

2016 yılının en çok okunan haberlerini sizler için derledik. 2016 yılında fetö işgal girişimi haberleri en çok okunan haberler arasında yer aldı. Sadece 2016 yılının değil Türk tarihinde ecnebilerin güdümünde, dini kisve altında hainlik ve işgal girişimi yaşayan milletimizin feraseti sayesinde bastırılan haberleri Bilecikliler haber sitemizden okudu.

17/25 Aralık sürecinden sonra Bilecik Özel Sevgi Çiçeğinde Bilecik’te il müdürlerinin katılımıyla yaptıkları toplantıda hükümet aleyhine yaptıkları propaganda ve direktifleri gazetemiz deşifre etti. Bilecik’te gazetecilik örneği veren Sakarya Gazetesi “Maaş Devletten Emir Kimden” manşeti ile 2015 yılına damgasını vurdu.

15 Temmuz Gecesi Saat 11:30 sularında “Milletin yanındayız Darbeye Karşıyız” başlığı ile haber sitemizin manşetinden verdiğimiz fetö haberleri 2016 yılının en çok okunan haberleri arasında yer aldı. 2016 yılının en çok okunan haberlerini sıraladığımızda ilk 10 haberin 7’si fetö haberleri olurken ilk 50 haberin yarıdan fazlası yine fetöye ilişkin haberler oldu.

2016 yılında en çok okunan fetö haberinin ardından Bozüyük’ün eski ve tanınmış Avukatlarından İbrahim ırmak’ın torunu Avukat Burak Irmak’ın kızı Dila Su Irmak’ın vefat haberi yer aldı.

2016 yılının en çok okunan Bozüyük’te sanayi esnaflarından oto elektrikçisi Necati AIcı’nın Bursa yolunda yaptığı motosiklet kazasında hayatını kaybetmesi ve Bozüyük’te Çevre yolunda tırın çarptığı genç çocuğun hayatını kaybettiği asayiş haberleri en çok okunan haberler arasında yer aldı.

2016 yılının en çok okunan 4. Haber Eczacıbaşı Vitra’nın yatırımı oldu. Bozüyük’ten Eczacıbaşı Vitra’nın Bozüyük’teki yeni yatırımı Bilecik ve çevresinde yaşayanların büyük dikkatini çekti. Bozüyük ve çevresinin istihdamına, ülke ekonomisine büyük katkı sağlayan Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Seramik Sağlık Gereci İşletmesinin yanına kurulması planlanan 4. İşletmenin ilk etap tamamlanma programına yönelik haberimiz 2016 yılının en çok okunan haberleri arasında yer aldı.

İl Trafik Komisyonu, Bozüyük’te Şubat ayında uygulamaya konulan Trafik Elektronik Denetleme Sistemi (TEDES) ile ilgili İçişleri Bakanlığı’nın gerekli düzenlemelerin yapılması yönündeki talımatı üzerine gerçekleştirdiği toplantı 2016 yılının en çok okunan haberleri arasında yer alması da vatandaşların TEDES’e olan dikkatini bir kez daha ortaya koymuş oldu.

Kaynak:Mücahid ERDAL

Bu haber toplam 2040 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.