2017 YILININ EN ÇOK OKUNAN HABERLERİ

2017 YILININ EN ÇOK OKUNAN HABERLERİ

Gazetemizin haber sitesi www.bilecikhaber.com.tr’nin 2017 yılı içerisinde en çok okunan haberlerini sizler için derledik. 

ÇİFTÇİNİN ‘DOMUZ’ ŞİKAYETİ BİRİNCİ SIRADA  

Siyasetten asayişe, ekonomiden köşe yazılarına kadar birçok kategoride yüzlerce haberimiz tıklanma rekorlarını alt üst ederken, en çok okunanların zirvesinde ‘Domuz’ haberleri yer aldı. Çiftçilerin domuzlardan olan şikayetleri listemizin başını çekti. Bu haberlerin en yakın takipçisi ise Bozüyük’te köpekleri yiyen topal kurtun tespit edilmesi oldu. 

FETÖ VE ORMAN YANGINI DİKKAT ÇEKTİ

2017 yılı içerisinde gerçekleşen FETÖ-PDY operasyonları, çıkan KHK’larla açığa alma ve ihraçlara yönelik haberler 2017 yılının ‘En’leri listesinin devamında kendine yer edindi. Yine Bozüyük’te çıkan orman yangını, siyasilerin basın üzerinden gerçekleştirdiği karşılıklı söz düelloları Bileciklilerin yoğun takibini aldı. 

ASAYİŞ HABERLERİNE YİNE BÜYÜK İLGİ 

Kaza, cinayet, intihar gibi asayiş haberlerimiz her zamanki gibi vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılaştı. Entrikalı bir seçimle İl Genel Meclis Başkanlığına gelen Oğuz Sertler ile AK Parti Bozüyük İlçe Başkanı Mesut Çetin arasında yaşanan tartışma henüz yakın tarihte gerçekleşmesine rağmen yılın en çok okunan haberleri arasına girmeyi başardı. 

MESUT ÇETİN VERDİ VERİŞTİRDİ

Bilindiği üzere, AK Parti Bozüyük İlçe Başkanı Mesut Çetin, partisine ihanet ederek il genel meclis başkanlığına gelen Oğuz Sertler'e verdi veriştirdi. 

İl Genel Meclis Başkanlığı seçiminde AK Parti’ye ihanet ederek muhalefetle işbirliği yapan Oğuz Sertler ile Mesut Çetin sosyal medya üzerinden atıştı. 2017 yılı Kasım ayının ortalarında yaşanan bu tartışma yaklaşık 40 günlük zaman dilimi içerisinde en çok okunan haberler içerisine girdi.

‘PARTİSİNİ SATAN, İHANET EDEN…’

Bahse konu haberde; AK Parti Bozüyük İlçe Başkanı Mesut Çetin, partisine ihanet ederek İl Genel Meclis Başkanı olan Oğuz Sertler’e karşı adeta açtı ağzını yumdu gözünü. Oğuz Sertler ile sosyal medya üzerinden karşılıklı atışmaya giren Mesut Çetin oldukça sert sözler sarfetti. Çetin, “Kendini oraya getiren partisini satan, partimizin adayı diye kendisine oy veren seçmenimize ihanet eden, muhalefet partili üyelerin oylarıyla makam hırsızlığı yapan” ifadeleriyle verdi veriştirdi.

Kaynak:Mücahid ERDAL

Bu haber toplam 2000 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum