2020’ye 'Basın Masası’ damga vurdu

2020’ye 'Basın Masası’ damga vurdu

Haber sitemiz www.bilecikhaber.com.tr’nin 2020 yılında en çok okunan haberi “Kurtlar kangalı geçemedi” başlıklı haber olurken, en çok okunan 10 haberden 5’i Basın Masası programları oldu.

Bilecik’in ilk ve tek marka tescilli haber sitesi www.bilecikhaber.com.tr’nin 2020 yılında en çok okunan haberlerini sizler için derledik.

‘KURTLAR KANGALI GEÇEMEDİ’

Siyasetten asayişe, ekonomiden köşe yazılarına kadar birçok kategoride yüzlerce haberimiz tıklanma rekorlarını alt üst ederken, en çok okunanların zirvesinde oldukça enteresan bir haber yer aldı. Komşu ilimiz Eskişehir’de küçükbaş hayvan sürüsüne saldıran kurtların kangal köpekleri tarafından boğulduğunu içeren ‘Kurtlar kangalı geçemedi’ başlıklı haberimiz 2020 yılının en çok okunan haberi oldu.

‘YUMURTA YERİNE YILAN TUTTU’

2020 yılında, en çok okunan 2’nci haber ise Kurtköy’de yaşanan ‘Yumurta yerine yılanı tuttu’ başlıklı haberimiz oldu. Haberde, kümesten yumurta almak isteyen vatandaşın kümese çöreklenen yılanı tutmasıyla yaşadığı korku yer alıyordu.

DEVA PARTİSİ İLGİ ÇEKTİ

En çok okunanlar listesinin devamında ise DEVA Partisi var. DEVA Partisi’nin kurucu il başkanının belirlendiği haber Bilecik kamuoyunun yoğun ilgisini çekerken en çok okunanlar listesinin 3’üncü sırasında yer aldı.

LİSTENİN GERİ KALANINA ‘BASIN MASASI’ DAMGA VURDU

En çok okunan ilk 3 haberin ardından listenin devamına ‘Basın Masası’ haberleri damgasını vurdu. İlk 10 haber içerisinde 5 ‘Basın Masası’ yer aldı.  Milletvekili Selim Yağcı ile Belediye Başkanı Semih Şahin’in konuk olduğu programlar oldukça yüksek izlenme ve okunma sayılarına ulaştı. Bilecik Belediyesi’nden çıkarılan işçiler ile bağımsız belediye başkanlarının AK Parti’ye geçişinin değerlendirildiği Basın Masası programları büyük kitlelere ulaştı.

BU TABLO OLDUKÇA DİKKAT ÇEKTİ!

2020 yılı denildiğinde ilk akla gelen covid-19 pandemisi olmasına rağmen en çok okunanlar listesinde pandemiye dair vaka sayısı, karantina, kısıtlama vb. haberlerin yer almaması oldukça dikkat çekti. Ayrıca, geçtiğimiz yıllarda ön plana çıkan siyasi ve asayiş haberlerinin 2020’nin en çok okunanlar listesinde yer edinemediği görüldü.

İlgili Haberler

Bu haber toplam 4894 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum