23 MİLYON TL ‘NEFES KREDİSİ’ KULLANILDI

23 MİLYON TL ‘NEFES KREDİSİ’ KULLANILDI

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Keskin, 2018 yılında hayata geçirilen ve oda üyelerinin kullanımına sunulan ‘’KOBİ Destek Kredisi (Nefes Kredisi)’’ hakkında açıklamalarda bulundu.

Başkan Keskin, 2018 yılı içerisinde iki kez üyelerin kullanımına sunulan ‘Nefes Kredisi’ kapsamında yaklaşık 250 üyenin 23 Milyon TL kredi kullandığını bildirdi. 

TSO Başkanı Şükrü Keskin, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, şunları dile getirdi:

“Bilecik Ticaret ve Sanayi Odasının anlaşmalı bankalara bağladığı mevduatlar karşılığında, birincisi Nisan ayında ikincisi ise Eylül ayında olmak üzere 2018 yılı içerisinde iki kez üyelerimizin kullanımına sunulan Nefes Kredisi sayesinde üyelerimizin piyasa koşullarından daha uygun faiz oranı ile ilk 6 ayı geri ödemesiz ve toplam 18 ay vade ile kredi imkanına kavuşması sağlanmıştır. Kredi Garanti Fonu güvencesinde hayata geçirilen Nefes Kredisi projesi kapsamında, 2018 yılında yaklaşık 250 üyemiz anlaşmalı Bankalardan toplam 23 Milyon TL kredi kullanmıştır. Üyelerimizin nakit ihtiyaçlarının had safhada olduğu bu dönemde üyelerimizin bir nebze olsun rahatlamalarını sağlayan bu kredilerin hayata geçmesinde ön ayak olan TOBB ve Hazine ve Maliye Bakanlığımıza üyelerimiz ve Odamız adına teşekkürlerimizi sunarız’’ dedi.

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 1987 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.