23 NİSAN COŞKUYLA KUTLANDI

23 NİSAN COŞKUYLA KUTLANDI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Bilecik’te de coşkuyla kutlandı. 

Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşen kutlama etkinlikleri, İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan Çelik’in Atatürk Anıtı’na çelenk sunmasıyla başladı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan Çelik, günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yaptı. Tarihte çocuklara bayram armağan eden tek milletin Türk Milleti olduğunu ifade eden Müdür Çelik, şöyle devam etti:

23-nisan-coskuyla-kutlandi2.jpg

“Biz, tarihte çocuklarına bayram hediye eden tek milletiz. Biz çocuklarımızı geleceğe güvenle bakan ve geleceği onlara emanet edeceğimiz kuşaklar olarak bakıyoruz. Onlar bizim için çok önemli. Biz çocuklarımızı hem kendi vatanımızın değerleriyle yetiştirirken hem de çağın gereksinimleriyle donatarak emsalleriyle yarışacak,  hatta mümkünse emsallerinden daha çok üreten nesiller olarak yetiştirmek zorundayız. Bu vesileyle tekrar bütün çocuklarımızın bayramını kutluyorum” ifadelerini kullandı. 

Kutlama etkinlikleri, öğrenciler tarafından hazırlanan gösterilerin sunumuyla sona erdi. Etkinlikler, izleyenlerin beğenisini topladı. 

23-nisan-coskuyla-kutlandi3.jpg

Etkinliklere, Vali Bilal Şentürk, Milletvekili Selim Yağcı, 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Murat Bulut, Belediye Başkanı Semih Şahin, Cumhuriyet Başsavcısı Ercan Ceylan, BŞEÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş, daire müdürleri, siyasi partilerin ve STK’ların temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.  

23-nisan-coskuyla-kutlandi4.jpg

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2658 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum