3 MİLYON 750 BİN LİRALIK DÜKKANLARA TALEP OLMADI

3 MİLYON 750 BİN LİRALIK DÜKKANLARA TALEP OLMADI

Bilecik Belediyesi tarafından kapalı zarf teklif usulü satışa sunulacak ve değeri 3 milyon 750 binlik 3 dükkana talep olmadı. 

Bilecik Belediyesi tarafından bugün Encümeni Toplantı Salonunda kapalı zarf teklif usulü satışa çıkan ve halk arasında 'Çınar Market' olarak bilinen yerin üst katındaki değeri 3 milyon 750 binlik 3 dükkana talep olmadı. İhale Komisyon Başkanı Belediye Başkan Yardımcısı Kadri Şentürk ihaleye hiçbir şahıs ve firmanın talebi olmadığı belirterek, "Mülkiyeti Bilecik Belediyesine ait Merkez, Gazipaşa Mahallesi, 32 pafta, 163 ada, 1 parselde kayıtlı bulunan uygulama imar planında bitişik nizam 1. kat ticaret alanındaki 3 dükkan 12 Eylül tarihinde tekrar satışa sunulacak. Bu dükkanlardan biri 134 metrekare ve 1 milyon 750 bin lira üzerinden, diğeri 82 metrekare 1 milyon 250 bin sonuncusu ise; 58 metrekarelik 750 bin TL üzerinden satışa sunulacak" dedi.

Öte yandan ihalede İhale Komisyon üyesi belediye meclis üyeleri olan AK Partili Kadir Bayrak, Yücel Yerci ve Zekeriya Çakır hazırda bulundular. 

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 2265 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum