4 YILDA 100 BİNİN ÜZERİNDE TOPLADI

4 YILDA 100 BİNİN ÜZERİNDE TOPLADI

Bozüyük´te, Muhittin Söker (70) isimli emekli vatandaş torununun teşviği ile mavi kapak toplayarak engelli bireylere destek olmaya çalışıyor.

İsmet CEP
Bozüyük'te, Muhittin Söker (70) isimli emekli vatandaş torununun teşviği ile mavi kapak toplayarak engelli bireylere destek olmaya çalışıyor. Söker, 4 yılda 100 binin üzerinde mavi kapak toplayarak torununun okulu Zehra Ulusay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne teslim etti.
Muhittin Söker, 4 yıl evvel Zehra Ulusay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi olan torunu Aycan Ayaz'ınokul müdürlüğü tarafından yapılan duyuruyu kendisiyle paylaşmasının ardından mavi kapak toplamaya başladı. O günden bugüne 100 binin üzerinde mavi kapak toplayarak okul müdürlüğüne teslim etti. Bu işten hiçbir maddi beklentisi olmayan Söker,”70 yaşında emekli bir vatandaşım. Torunumun okulda yapılan duyuruyu benimle paylaşmasıyla ‘Dede gezerken sende mavi kapak toplayıp engellilere destek sağlayabilirsin' sözleriyle mavi kapak toplamaya başladım. Çorba da bizim de tuzumuz olsun istedim. Eğer sadece mavi kapak toplayarak engelli bireylerimize katkıda bulunabileceksem bundan kolay ne var diye düşündüm. 4 yıldır 100 binin üzerinde mavi kapak toplayarak okul müdürlüğüne teslim ettim. Bu yıl yine sağlığım el verdiği sürece toplamaya devam edeceğim. Her ne kadar sağlıklı olsak da bizler de bir engelli adayıyız. Allah kimseyi engelli bireylerimizin konumuna düşürmesin ve onlara yardımcı olsun.” dedi.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.