5 PROJE DESTEK ALMAYA HAK KAZANDI

5 PROJE DESTEK ALMAYA HAK KAZANDI

Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) 2016 Yılı Teknik Destek Programı Temmuz-Ağustos döneminde yapılan 43 başvurudan 31 tanesi 65 ve üstü puan alarak başarılı bulundu. Başarılı 31 proje arasında Bilecik'ten ise 5 proje yer aldı. 

BEBKA 2016 Yılı Teknik Destek Programı Temmuz-Ağustos dönemi değerlendirme süreci Kalkınma Ajansları Proje ve Faaliyet Destekleme Yönetmeliği hükümleri uyarınca gerçekleştirildi.

2016 Yılı Teknik Destek Programı Temmuz-Ağustos döneminde yapılan 43 başvurudan 31 tanesi 65 ve üstü puan alarak başarılı olurken Bilecik'ten 5 proje destek almaya hak kazandı. 

Başarılı bulunan projeler şu şekilde oluştu:

Ulusal ve AB Kaynaklı Mali Destekler ve Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimi Programı – Bilecik Valiliği

Bilecik Ş. E. Üniversitesi Test Merkezi (TestMer) Kurulumu ve Laboratuvar Akreditasyonu için Danışmanlık Hizmeti Alımı – Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi

Huzurlu Okul Huzurlu Toplum – Osmaneli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü

Osmaneli Belediyesi Sürekli Eğitim Merkezinin Akredite Personel Belgelendirme Kuruluşu Olması İçin Sistem Kurulması Projesi – Osmaneli Belediyesi

Bilecik Belediyesi Yaşayan Şehir Müzesi İçerik Yönetimi Sanat Tarihi Eğitim ve Danışmanlık Teknik Desteği – Bilecik Belediyesi.

Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı’ndan teknik destek almaya hak kazanan ve kazanamayan tüm başvuru sahiplerine resmi yazı ile bildirim yapılacağı açıklanırken, teknik destek değerlendirme sonuçlarının ajansın internet sitesinde yayınlanmasını müteakip en geç on iş günü içinde imzalanacağı belirtildi. Listedeki başvuru sahiplerinin bu süre zarfında sözleşme imzalamak üzere Ajansa başvurmaması halinde destek kararının iptal edileceği kaydedildi. 

Kaynak:Aysun YILDIZ

Bu haber toplam 3597 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.