60 ÇOCUĞA SPOR MALZEMESİ DAĞITILDI

60 ÇOCUĞA SPOR MALZEMESİ DAĞITILDI

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile İHH işbirliğinde yürütülen ‘Spor Benimde Hakkım Projesi’ kapsamında çeşitli branşlarda spor eğitimi alacak 60 çocuğa malzeme dağıtımı gerçekleştirildi. Gençlik Merkezi’nde düzenlenen malzeme dağıtımına Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız ile İHH Bilecik Şube Başkanı Şemsettin Yıldırım ve Gençlik Merkezi Müdürü Mustafa Sadoğlu katıldı.

spor-malzemesi-dagitildi3.jpg

Malzeme dağıtım töreninde konuşan İHH Bilecik Şube Başkanı Şemsettin Yıldırım, projeye ilişkin protokolün imzalanmasının ardından başlattıkları çalışmaların aralıksız sürdüğünü ifade etti. Proje çerçevesinde 60 çocuğa futbol, voleybol ve yüzme branşlarında eğitim verilerek sportif faaliyetlerde bulundurulacaklarını dile getiren Şemsettin Yıldırım, “Bu çerçevede hem çocuklarımızın sosyal hayata uyumu hem de  dinç ve güçlü bir kişiliğe sahip olmaları adına elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Bununla beraber madde bağımlılığı ile ilgili seminerler vereceğiz” dedi.

spor-malzemesi-dagitildi2.jpg

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız ise genç nesillere sporu sevdirmek ve sporla ilgilenmelerini sağlamak adına çalışmalarını sürdürdüklerini, projenin bu bağlamda oldukça önemli olduğunu söyledi. Müdür Yıldız, proje süresince çocuklar arasında yetenek taramaları da yapılacağını kaydederek, “Sosyalleşmelerinin yanı sıra Türk sporuna kazandırılmaları anlamında yetenek taramaları yaparak, gençlerimizi yetenekli oldukları alanlara yönlendirmeye çalışacağız. Bu hususta başta Bakanlığımıza ve İHH Bilecik Şubemize teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından malzeme dağıtımı yapılarak ikramlarda bulunuldu.

spor-malzemesi-dagitildi4.jpgspor-malzemesi-dagitildi5.jpg  

Kaynak:Sinan ÖNCE

Bu haber toplam 2358 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum