7 YILDIZLI BİLECİK VAKTİ

7 YILDIZLI BİLECİK VAKTİ

Vali Tahir Büyükakın, 24 Haziran’da gerçekleşen Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili seçimlerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Ülkemizin bir demokrasi sınavını daha başarıyla tamamladığını ifade eden Vali Büyükakın, seçim sürecinin ilimizde huzur içerisinde geçmesinin memnuniyet verici olduğunu kaydetti. Büyükakın, “Bilecik ve ülkemiz için bir ve beraber olma vakti. Biricik evlatlarımızın geleceği, milletimizin refahı ve devletimizin bekası için el ele, gönül gönüle birlik ve beraberlik içinde çalışma vakti. 7 yıldızlı bir Bilecik, bölgesinde ve dünyada söz sahibi yeni Türkiye’yi barış ve kardeşlik içinde yapma vakti” dedi.

Vali Tahir Büyükakın, yaptığı açıklamada, şunları dile getirdi:

“24 Haziran 2018 Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri'' ilimizde ve tüm yurdumuzda huzur içinde tamamlanmış, demokrasimiz bir sınavı daha başarı ile geçirerek daha da güçlenmiştir.

İlimizdeki seçim süreci, gerek seçim çalışmaları, gerek oylama işlemleri gerekse seçim sonrasında, ileri seviyede bir demokratik olgunluk, barış, kardeşlik ve huzur içerisinde geçirilmiştir.

Söz konusu sürecin ortaya çıkmasında katkısı olan tüm Bileciklilere, sayın adaylarımıza, siyasi partilerimizin değerli yöneticilerine ve günlerdir fedakarca çalışan kamu görevlilerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyor ve her birini yürekten kutluyorum.

Bugün, yine ve yeniden Bilecik ve ülkemiz için bir ve beraber olma vakti. Biricik evlatlarımızın geleceği, milletimizin refahı ve devletimizin bekası için el ele, gönül gönüle birlik ve beraberlik içinde çalışma vakti. 7 yıldızlı bir Bilecik, bölgesinde ve dünyada söz sahibi yeni Türkiye’yi barış ve kardeşlik içinde yapma vakti.

Bu duygu ve düşüncelerle seçim sonuçlarının ilimiz ve ülkemizdeki birlik, beraberlik ve kardeşliği güçlendirmesini; aziz milletimiz ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını tüm yüreğimle temenni ediyor, saygılarımı sunuyorum.”

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2036 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum