78 YAŞINDAKİ KADINI GASP EDEN ŞAHIS YAKALANDI

78 YAŞINDAKİ KADINI GASP EDEN ŞAHIS YAKALANDI

İSMET CEP

Bozüyük’te hafta sonu 78 yaşındaki Hatice Gülpınar isimli yaşlı kadını darp ederek bir miktar parasını alan 14 yaşında ki zanlı tutuklandı.

Hafta sonu gerçekleşen olayda Furkan D.(14) Yeni Mahalle Molla Yusuf Sokak'taki evinde yalnız yaşayan Hatice Gülpınar'a (78) "engelli kardeşi için para topladığını" söyleyerek yaşlı kadından su istemişti. Yaşlı kadın su almak için içeriye girdiği sırada kadının arkasından giderek Hatice Gülpınar'ı darp etmiş, yaralamış ve cüzdanında ki bir miktar parayı da alarak kayıplara karışmıştı. Yaşlı kadın kendisini odaya kilitleyerek salgırgan Furkan D.’den kurtulmuş ve kızı vasıtasıyla polise haber verilmişti. 

Olayın ardından zanlının yakalanması için çalışma başlatan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri yaptıkları başarılı çalışmalarına bir yenisini daha ekleyerek zanlıyı yakaladılar. Zanlı Furkan D. ifadesi alındıktan sonra tutuklanma istemiyle mahkemeye sevk edildi. Daha once de benzer suçlardan kaydı bulunan zanlı Furkan D. tutuklanarak Bilecik cezaevine gönderildi.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.