‘Açık kapı, vatandaşın kapısı’

‘Açık kapı, vatandaşın kapısı’

Vali Bilal Şentürk, kuruluş yıldönümü dolayısıyla Açık Kapı Şube Müdürlüğü’nü ziyaret ederek çalışanlar ve vatandaşlarla birlikte pasta kesti.

Vali Bilal Şentürk, kuruluş yıldönümü dolayısıyla Açık Kapı Şube Müdürlüğü’nü ziyaret ederek çalışanlar ve vatandaşlarla birlikte pasta kesti. Müdürlük çalışmaları hakkında bilgi alan Vali Şentürk, vatandaşlarla sohbet ederek istek ve taleplerini dinledi. 

bilecik-acik-kapi1.jpg

Açık Kapı’nın 3 yıldır hizmet verdiğini anımsatan Vali Bilal Şentürk, vatandaşların yüz yüze, internet ve e-devlet üzerinden başvuru yapabileceklerini hatırlattı. 

Vali Şentürk, Açık Kapı biriminin vatandaşın kapısı olduğunu ifade ederek, devletimizin varolması için milletimizin refah ve huzurunun yüksek olması gerektiğine dikkat çekti. Vali Şentürk, açıklamasının devamında, şunları kaydetti:

bilecik-acik-kapi2.jpg

''Bizler, 'İnsanı yaşat ki devlet yaşasın' düsturu ile hareket ederek milletimize hizmet etmekle mükellefiz. Devletimizin var olabilmesi milletimizin huzuru ve refahına bağlıdır. Vatandaşlarımız bizim başımızın tacıdır. Açık kapı birimimize gelen hemşehrilerimiz burada bulunan personel ile yüzü yüze görüşerek de başvuru yapabiliyor. Açık Kapı Şube Müdürlüğümüz, aynı zamanda Vefa İletişim Merkezi olarak da hizmet vermektedir. Sokağa çıkma kısıtlaması kapsamındaki kimsesiz yaşlı ve hastalarımızın temel ihtiyaç ve sağlık ihtiyaçlarına ilişkin taleplerini de yerine getiriyor. Devletle vatandaş arasındaki karşılıklı iletişim ve güveni birimdeki arkadaşlarımız hassasiyetle yerine getirmektedir.'' dedi. 

bilecik-acik-kapi3.jpg

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 3025 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum