Ahmet Gürses'e Yıldırım çarptı

Ahmet Gürses'e Yıldırım çarptı

AK Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım'dan İYİ Partili Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Gürses'e sert tepki!

AK Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım: "Sığıntı Bilecik Belediye başkan Yardımcısı Ahmet Gürses haddini aşarak bizleri yargılayacağını söylüyor. Biz o gün nasıl evlerimizden helallik alarak çıktıysak yine böyle bir kalkışmada daha şiddetli bir şekilde karşılığını vereceğimizi unutmasınlar"

Bilecik Valiliği tarafından 15 Temmuz Planlama Komisyonu Kuruldu. Daire Müdürlerinin de bulunduğu komisyonda Belediyeyi temsilen İyi Partili Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Gürses yer aldı. Komisyonda Ahmet Gürses'in 15 Temmuz Şehitler Anıtındaki anma programının kaldırılmasını istediği, komisyonca reddedilince ""İleride hükümet değişirse, orada fotoğraf çektirenler yargılanır" dediği iddia edildi.

Haber Ulusal basına çıkana kadar Ak Parti'nin konudan haberdar olmaması manidar karşılanırken Başta Mülki amir ve kamu kurumu temsilcilerinin olayla ilgili net bilgiler vermekten kaçındığı görüldü.

Ahmet Gürses'in sarfettiği iddia edilen sözlerle ilgili bazı kamu kurumu temsilcileri dil sürçmesi derken bazıları ise duymadıklarını ifade ettiler.

Yıldırım sert tepki gösterdi

Ak Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım gazetemize yaptığı açıklamada ""Sığıntı Bilecik Belediye başkan Yardımcısı Ahmet Gürses haddini aşarak bizleri yargılayacağını söylüyor. Biz o gün nasıl evlerimizden helallik alarak çıktıysak yine böyle bir kalkışmada daha şiddetli bir şekilde karşılığını vereceğimizi unutmasınlar.

15 Temmuz darbe girişimi gecesi FETÖ'cü hainlerin kurduğu Yurtta Sulh konseyine atıfta bulunan Serkan Yıldırım İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in mitinglerde sıklıkla kullandığı Yurtta Sulh Cihanda Sulh ifadelerine dikkat çekerek İyi Partili Bilecik belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Gürses'in de FETÖ ağzıyla konuştuğunu söyledi.

"Bir kalkışma daha yaşanırsa Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan gibi bizlerde kefenimizi giyip bu yola çıktık yine çıkarız. O gün nasıl kalkışmaya şiddetli bir şekilde karşılık verdiysek bugün yine aynı şekilde karşılık vereceğimizi kimse unutmasın" diyen Ak Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım, Ahmet Gürses'in bu sözlerini yargıya taşıyacağını ifade etti.

Kaynak:Mücahid ERDAL

Bu haber toplam 7186 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
23 Yorum