AHMET GÜRSES'TEN YALANLAMA GELDİ!

AHMET GÜRSES'TEN YALANLAMA GELDİ!

Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Gürses, belediye meclisi toplantısında, AK Partili Meclis Üyesi Çetin Kaya'ya "Elin Sinoplusu gelmiş burada ahkam kesiyor" şeklinde bir ifade kullanmadığını bildirdi.

Başkan Yardımcısı Ahmet Gürses, gazetemize yaptığı açıklamada, sarfetmediği sözler üzerinden kendisine yönelik linç kampanyası başlatıldığını ifade ederek, "Ben 'Elin Sinoplusu gelmiş burada ahkam kesiyor' sözünü kullanmadım. Kamera kayıtlarında her şey ortada, ben öyle bir söz söylemedim" diye konuştu. 

ahmet-gursesten-yalanlama-geldi2.jpg

Ahmet Gürses, gazetemizi ziyaretinde, mecliste yaşanan tartışmalarla ilgili açıklamalarda bulundu. AK Parti kanadı başta olmak üzere çeşitli STK'lar ve sosyal medya üzerinden yapılan açıklamaların doğru olmadığını kaydeden Gürses, AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık ile aralarında geçen görüşmeden bahsetti. Fikret Karabıyık'tan kendisini Çetin Kaya ile bir araya getirmesini istediğini anlatan Gürses, "Ben Fikret Karabıyık'a dedim ki sen benden küçüksün ama gel hakemlik yap bizi Çetin bey ile bir araya getir dedim. Kur'an-ı Kerim'e el basacağız dedim. Ama 3 gündür Fikret beyden bir ses yok. Ben tekrar söylüyorum, böyle bir söz söylemedim. Ayrıca, meclis arasında koridorda bu sözü kullandığımı söylüyorlarmış. Ben koridora çıkmadım, salonda tartışma sona erdikten sonra ben başkanın yanına geçtim. Koridrodaki güvenlik kameralarında da kayıtlar mevcut" ifadelerini kullandı. 

Yayın: Bilecik Haber

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 3237 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum