AK GENÇLİKTEN COŞKULU KONGRE

AK GENÇLİKTEN COŞKULU KONGRE

Ak Parti Gençlik Kolları İl Başkanlığı 5. Olağan genel kongresi gerçekleşti. Kongreye tek aday olarak giren Onur Şeker Ak Parti'nin yeni Gençlik Kolları İl Başkanı oldu. Şeyh Edebali Kültür veKongre Merkezi'nde gerçekleşen kongre büyük coşkuyla yapılırken, gençlerin kongreye olan ilgisi gözlerden kaçmadı.

 

ak-genclikten-coskulu-kongre-5.jpgak-genclikten-coskulu-kongre-6.jpg

Bayram havasında geçen kongrede sık sık 'Recep Tayyip Erdoğan' sloganları atıldı. Şehitlerimiz için Fatiha okunmasıyla başlayan kongrede daha sonra divan oluşturuldu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla devam eden kongrede Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gençlere seslendiği video izlenildi.

ak-genclikten-coskulu-kongre-3.jpg

Ardından protokol konuşmaları gerçekleşti. Ak Parti Gençlik Kolları eski İl Başkanı Servet Yılmaz, Belediye Başkanı Selim Yağcı, Ak Parti Milletvekili Halil Eldemir, Ak Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, Ak Parti Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Özbey ve Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Eskişehir Milletvekili Harun Karaca birer konuşma gerçekleştirdi. Genel Başkan Yardımcısı Karaca, konuşmasına Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın selamını ileterek başladı. Karaca konuşmasının devamında ise şunları dile getirdi: 'Karşımda muhtaç olduğu kudertin damarlarındaki asil kanda olduğunu bilen bir gençlik var. İyi ki bugün buradayım. İyi ki dünyanın bileğini bükemediği Cumhurbaşkanımızla beraber siyaset yapabiliyoruz. İyi ki hepimizin davası dik duruşun, dürüst siyasetin savunucusu reisimizinliderliğini yaptığı ak dava. Buradan Bilecikli gençlere sesleniyorum. Ey muhafazakar genç arkadaşım. Şeyh Edebali'nin geçmşini bilmeyen geleceğini de bilemez. Geçmişini iyi bilki geleceğe sağlam basasın. Nereden geldiğini unutma nereye gideceğini unutmayasın sözünü düstur olarak kabul et. Ey milliyetçi genç arkadaşım. Vatan millet ve devlet anlayışını kalbinizde nasıl hissediyorsanız, şimdi o hislerinizi uygulama zamanıdır. Ey üniversiteli genç arkadaşım. Ak Parti olarak bizim arzumuz bu ülke gençliğinin elinde molotofla, silahla terör örgütlerinin güdümünde hayatı mahvolan gençlik değil. Kalemle bilgisayarla ülkesi için dünyaya meydan okuyan yetişen bir genç olmalıdır. Gençlerimiz hangi fikri savunursa savunsun okumalı, araştırmalı ama zihnini asla FETÖ hainleri gibi yapılara kiraya vermemeli." dedi. Konuşmaların ardından seçime geçildi. Açık oy usülü ile yapılan seçim sonunda Onur Şeker Ak Parti'nin yeni Gençlik Kolları İl Başkanı oldu.

ak-genclikten-coskulu-kongre-2.jpg

ak-genclikten-coskulu-kongre-4-001.jpg

 

Kaynak:Sinan ÖNCE

Bu haber toplam 2503 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum