AK Kadınlar hedefe kilitlendi

AK Kadınlar hedefe kilitlendi

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Mutlu Selen Haşit, “2023 ve 2024 seçimlerine hazırız”

AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı’nın 6’ncı olağan kongresi gerçekleştirildi. 

Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşen kongreye, Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay, AK Parti Genel Merkez MKYK Üyeleri Şebnem Koçakelçi, Aslı Seren ve Züleyha Karademir, AK Parti ve MHP’li belediye başkanları, ilçe ve belde başkanları, belediye ve il genel meclis üyeleri, delegeler ile çok sayıda partili ile davetliler katıldı.  

ak-kadinlar-hedefe-kilitlendi2.jpg

‘2023 ve 2024 seçimlerine hazırız’

AK Parti Bilecik Kadın Kolları Mutlu Selen Haşit, burada yaptığı konuşmada, AK Parti kadın kolları olarak 2023 ve 2024 seçimlerine hazır olduklarının mesajını verdi. Mutlu Selen Haşit, AK Parti’de siyasetin öznesinin kadınlar olduğunu belirterek, şöyle devam etti:

“19 yıllık iktidarımızda partimizi kadınlarımız güçlendirdi ve güçlendirmeye devam edecek. Hep beraber kenetlenip Cumhurbaşkanımızın önderliğinde yürümeye devam edeceğiz. AK Parti Kadın Kolları Teşkilatı dünyanın en büyük örgütlerin birisidir. Türkiye’de ise bir markadır. 

Kongrelerimiz bire milattır. Yenilenen kadrolarımızla hedefe ulaşmak için tüm gayretimizi göstereceğiz. İlimiz için vatanımız için çalışmaya devam edeceğiz. Birlik ve beraberliğimizle gücümüzü artırarak hedeflerimize ulaşacağız” ifadelerini kullandı.

ak-kadinlar-hedefe-kilitlendi3.jpg

‘Sizlere güveniyorum’

Kadın Kolları Başkanı Mutlu Selen Haşit’in ardından konuşan İl Başkanı Serkan Yıldırım ise AK Parti’de kadın kollarının önemine ve AK Parti iktidarlarında kadınlara yönelik gerçekleştirilen politikalara dikkat çekti. Serkan Yıldırım, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a verdiği sözü hatırlatarak, “Ben sizlere güveniyorum, Cumhurbaşkanımıza verdiğimiz sözü tutacağız” ifadelerini kullandı. 

Hainlere sert mesaj

AK Parti’nin girdiği her seçimden başarıyla çıktığına değinen Serkan Yıldırım, 2023 ve 2024 seçimlerinde ise bu başarılarını taçlandıracaklarını bildirdi. 

Yıldırım ayrıca, hain terör örgütü PKK’nın 13 vatandaşımızı şehit etmesine ilişkin sert mesajlar verirken, “Hainler şunu iyi bilsinler ki; Türk’e pusu kurulmaz, Türklerden intikam alınmaz. Tüm hainler bilecek ki ezan dinmeyecek, bayrak inmeyecek” ifadesini kullandı. 

Öte yandan, kongreye katılan kadınların taktığı turuncu siyah başörtüleri ve turuncu fluarlar ile erkeklerin taktığı turuncu kravatlar dikkat çekti. 

ak-kadinlar-hedefe-kilitlendi4.jpg

Mutlu Selen Haşit başkanlığında oluşan yeni yönetimde ise şu isimler yer aldı:

Arife Toku, Ayşe Karabıyık, Azime Yağcı, Burcu Akkoyun, Emel Karip, Esra Pakalın, Fatma Kurtulmuş, Fatma Nur Yaşa, Filiz Alp, Filiz Tunç, Gamze Şanlı Ergün, Gurbet Cin Alış, Gülcan Özdemir, Gülhatun Petek, Gülsemin Karaca, Gülsun Karasu, Hatice Doğu, Huriye Ceyhan, Leyla Erbaş, Melek Dursun, Melek Sakın, Melike Doğan, Melis Paşaoğlu, Nadiye Yıldız, Nursen Tekin, Özlem Demir, Özlem Kaya, Saniye Karaca, Selime Nayir, Sema Taner, Serpil Özcan, Serpil Yılmaz, Sevcan Soydan, Sevgi Şenel, Sevil Yıldırım, Sevinç Dönmez, Sezer Göçdü, Zeynep Bakırkaya, Züleyha Gergin. 

Üst kurul üyeleri; Mutlu Selen Haşit, Ümran Karayiğit, Gülcan Namal. 

Üst kurul yedek üyeleri; Mine Geyikve Fatma Ercan. 

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 3644 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum