AK MASA GİTTİ, GÜZEL MASA GELDİ

AK MASA GİTTİ, GÜZEL MASA GELDİ

Bilecik Belediyesi’nde faaliyet gösteren ‘AK MASA’ kaldırılarak yeni formatı ve ismiyle ‘GÜZEL MASA’ hizmete girdi.

1-653.jpg

Bilecik Belediyesi’nin yeni hizmet birimi ‘GÜZEL MASA’nın lansman toplantısı, Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Lansmana, Belediye Başkanı Semih Şahin, CHP Milletvekili Yaşar Tüzün, CHP İl Başkanı Metin Yaşar, Merkez İlçe Başkanı Gültekin Çalışkan, belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile muhtarlar katıldı.

2-658.jpg

Belediye Başkan Yardımcısı Melek Mızrak Subaşı’nın ‘GÜZEL MASA’ ile ilgili sunumunun ardından konuşan Belediye Başkanı Semih Şahin, “Her şey çok güzel olacak demiştik, AK MASA’da GÜZEL MASA olarak değişti” dedi.

GÜZEL MASA hizmetinin yaklaşık 2 aydır denendiğini ve çok olumlu sonuçlar aldıklarını belirten Semih Şahin, “2 aylık deneme sürecinde yaklaşık 250 şikayet geldi ve neredeyse her sorun 24 saat içerisinde çözüldü. Bu hizmet sayesinde sorunlara daha hızlı ulaşılacak ve birimlerimiz arasındaki koordinasyon üst seviyede olacak. Böylelikle hizmet kalitemizi artıracağız, amacımız halkımıza en iyi hizmeti hızlı şekilde ulaştırmaktır” ifadelerini kullandı.

3-517.jpg

Lansman toplantısı, soruların cevaplandırılmasının ardından sona erdi.

Vatandaşlar GÜZEL MASA’ya 444 88 58 nolu telefondan, 0 552 444 88 58 nolu whatsapp hattından, [email protected] mail adresinden, GuzelMasa twitter hesabından ve GuzelMasaBilecik facebook hesabından ulaşabilecek.

lansman.jpg

 

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 5924 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum