'AK Parti, belediyecilikte mihenk taşı olmuştur'

'AK Parti, belediyecilikte mihenk taşı olmuştur'

AK Parti Bilecik Milletvekili ve AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Selim Yağcı, Isparta'da düzenlenen il belediye başkanları 2'nci Değerlendirme ve İstişare Toplantısı'na katıldı.

AK Parti Bilecik Milletvekili ve AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Selim Yağcı, Isparta'da düzenlenen il belediye başkanları 2'nci Değerlendirme ve İstişare Toplantısı'na katıldı. 

8 belediye başkanı ve Yerel Yönetimler Başkanlığı Bölge Sorumlusu 4 milletvekilinin katıldığı istişare toplantısı Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in ev sahipliğinde düzenlendi. Toplantıya Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk ile Yerel Yönetimler Başkanlığı Bölge Sorumlusu Başkan Yardımcıları Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, 24-25. Dönem Denizli Milletvekili Bilal Uçar, 26. Dönem Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, Isparta AK Parti Milletvekili Recep Özel, AK Parti Başkan Vekili Hamidullah Armağan, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Vekili İrfan Özkutlu katıldı. 

selim-yagci1.jpg

Belediye Başkanlığı makamında konuşan Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, ikinci toplantılarını gül mevsiminde, güller diyarında Isparta’da yaptıklarını belirterek "Bugün gül toplama hasadına da katılım sağladık. Orada oldukça kalifiye bir işgücünü ortaya koyduk. İnşallah gül hasadı da ve tüm tarımsal faaliyetlerimiz, işlerimiz de hem Isparta’daki kardeşlerimize hem de tüm milletimize bereketli olsun, hayırlı olsun. Sağlıklı bir şekilde oluşan hasılayı, yaşama katmayı Cenab-ı hak bizlere nasip etsin diyorum” dedi.

“AK Parti belediyecilikte her zaman mihenk taşı oldu”

AK Parti’nin belediyecilikte her zaman mihenk taşı olduğuna dikkat çeken Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, “AK Parti, lideri belediyecilikten gündeme çıkan bir parti ve Sayın Cumhurbaşkanımızın İstanbul belediyecilik performansıyla, onun öngörüsüyle bu günlere kadar gelen bir partidir. Onun için AK Parti de belediyecilik her zaman mihenk taşı olmuştur. Başlangıç noktası olduğu gibi yükselişinin de temelinde belediyecilik vardır. Belediye başkanlarımız, Isparta’da ve tüm belediyelerimizde gördüğümüz gibi çok başarılı hizmetleri hemşerilerimizle, milletimizle buluşturuyorlar. Ben huzurlarınızda tüm belediye başkanı kardeşlerime can-ı gönülden teşekkür ediyorum. Şükrü başkanıma hem ticaretteki performansını, hem de sosyal hayattaki ve yereldeki performansını birleştirerek, Isparta Belediyesi’ni gerçekten geleceğe hazırlanma noktasında çok aktif bir hale getirdiğini gördük, görüyorum ve bundan da mutluluk duyuyoruz. İnşallah bu bilgi paylaşımları, deneyim paylaşımları şehirlerimizde daha güzel hizmetlerin oluşmasına katkı sağlayacak” diye konuştu.

selim-yagci2.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 1954 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum