AK Parti düşman çatlattı

AK Parti düşman çatlattı

Milletvekili Selim Yağcı ve İl Başkanı Serkan Yıldırım’ın başını çektiği heyet, Mustafa Yaman’ı Bayırköy’de ziyaret etti.

AK Parti Milletvekili Selim Yağcı, İl Başkanı Serkan Yıldırım, Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk, İl Genel Meclis Başkanı Osman Yılmaz ve Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Karadayı başta olmak üzere çok sayıda partiliden oluşan heyet, Bayırköy Belediyesi ve Bilecik Belediyeler Birliği Başkanı Mustafa Yaman’ı ziyaret etti. AK Parti heyetinin Bayırköy çıkarması Mustafa Yaman’a ‘Yanındayız’ mesajı olarak nitelendirilirken ‘Gövde gösterisi’ olarak yorumlandı. 

ak-parti-dusman-catlatti1.jpg

Hatırlanacağı üzere; Bilecik’te 2 gün süresince çöplerin toplanmaması üzerine başlayan tartışmalar Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin ile Bilecik Belediyeler Birliği Başkanı Mustafa Yaman’ı karşı karşıya getirmişti. Semih Şahin’in siyasi nezaketten uzak açıklamalarına Mustafa Yaman’dan aynı sertlikte cevap gelmiş, eşine az rastlanır bir söz düellosu yaşanmıştı. 

ak-parti-dusman-catlatti2.jpg

Gelinen süreçte, Bilecik kamuoyu karşılıklı açıklamaların tahlilini yaparken AK Parti’den bir gövde gösterisi geldi. Milletvekili Selim Yağcı ve İl Başkanı Serkan Yıldırım’ın başını çektiği heyet, Mustafa Yaman’ı Bayırköy’de ziyaret etti. AK Parti camiasının bu ziyaretine büyük anlamlar yüklenirken adeta düşman çatlattı. 

ak-parti-dusman-catlatti3.jpg

Bu haber toplam 3440 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum