AK PARTİ MUHTARLARLA BULUŞTU

AK PARTİ MUHTARLARLA BULUŞTU

AK Parti Milletvekili Selim Yağcı, İl Başkanı Fikret Karabıyık, Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk, İl Genel Meclisi Başkanı Osman Yılmaz ve Merkez İlçe İl Genel Meclisi Üyesi Zeki Kayadelen'den oluşan heyet, 31 Mart Yerel Seçimlerinde göreve gelen Merkez'e bağlı köy ve mahalle muhtarları ile bir araya geldi. 

ak-parti-muhtarlarla-bulustu2.jpg

Muhtarları sabah kahvaltısında ağırlayan AK Parti heyeti, muhtarlara başarı dileklerinde bulunarak çalışmalarında kolaylıklar diledi. 

Milletvekili Selim Yağcı, programda yaptığı konuşmada, seçim sürecini değerlendirerek, "Milletimizin iradesine sonuna kadar saygılıyız" dedi. Bilecik Belediyesi'nin yeni yönetimine ilişkin eleştirilerde bulunan Milletvekili Yağcı, şunları kaydetti:

"Belediyeyi alan parti sanki Ankara'da hükümeti almış gibi algı yapıyor. Hükümet ve iktidar AK Parti'dir. Bakanlıklarımızla, il genel meclisi çalışmalarımızla milletimize en üst düzetde hizmet etmeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu. 

ak-parti-muhtarlarla-bulustu3.jpg

Selim Yağcı, konuşmasının devamında belediye binasından kaldırılan Osmanlı motiflerine atıfta bulunarak, "Osmanlı'nın kuruluş şehri Bilecik'te Osmanlı'nın yaptığı binada oturacaksın, hem de Osmanlı'yı kazıyacaksın. Halkımızın tercihiyle göreve gelen bir yönetimin halkımıza böyle üzücü mesajlar yerine daha güzel mesajlar vermesini isterdik" ifadelerini kullandı. 

ak-parti-muhtarlarla-bulustu4.jpg

Diğer yandan, İl Genel Meclisi Başkanı Osman Yılmaz'da muhtarlara hayırlı olsun dileklerinde bulundu. 

ak-parti-muhtarlarla-bulustu5.jpg

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 4091 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum