AK PARTİ, SEÇİM SONUÇLARINI İRDELİYOR

AK PARTİ, SEÇİM SONUÇLARINI İRDELİYOR

AK Parti, 31 Mart Yerel Seçimlerinde ortaya çıkan ağır faturayı ödemek için geniş kapsamlı bir çalışma başlattı. Merkez ilçe ve Bozüyük başta olmak üzere belediye kazanılamayan yerlerde sandık sandık sonuçların irdelendiği öğrenildi.

MV. YAĞCI STK’LARI DİNLEDİ

Milletvekili Selim Yağcı, geçtiğimiz hafta içerisinde kentin çeşitli dinamikleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile bir araya gelerek istişarelerde bulundu. Milletvekili Yağcı’nın genel merkeze sunmak üzere detaylı bir rapor hazırlığı içerisinde olduğu ifade edildi.

İL YÖNETİMİ RAPOR VERECEK

AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık ise yönetim kurulu ile bir araya gelerek sonuçları doğru okumak adına yoğun mesai harcıyor. Parti genel merkezinin talebi doğrultusunda tüm yönetim kurulu üyelerinden tek tek rapor istendiği ve bu raporların genel merkez tarafından inceleneceği gelen bilgiler arasında.

İL BAŞKANI DEĞİŞECEK Mİ?

Diğer yandan, parti içerisinde bir grubun Fikret Karabıyık’ın yerine yeni bir il başkanı arayışı içerisinde oldukları iddia edildi. Partililerin yanı sıra partiye yakın çevrelere ‘Yeni il başkanı kim olabilir?’ diye sorulduğu öğrenildi.  

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 6018 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
49 Yorum