AK PARTİ VE MHP’Lİ ÜYELER ANLAM VEREMEDİ!

AK PARTİ VE MHP’Lİ ÜYELER ANLAM VEREMEDİ!

İl Genel Meclisi’nin Temmuz ayı beşinci birleşimi meclis başkanı tarafından tatil edildi. Birleşim, 10 Temmuz Salı günü saat 11.00’e erteledi.

İl Genel Meclisi’nin bu ayki dördüncü birleşiminde; Çaltı Köyü’nde gerçekleştirilecek imar değişikliği konusu meclis çalışma süresi içerisinde tamamlanması için komisyona gönderildi. Komisyonun çalışabilmesi amacıyla bir sonraki toplantı saati ise 15.00 olarak belirlendi.

Cuma günü saat 15.00’te gerçekleşecek birleşim için komisyonda görev alanların dışındaki il genel meclis üyeleri meclis toplantı salonuna geldi. Ancak komisyonda görevli üyeler belirlenen saatte meclisteki yerini alamadı ve saat 15.50 sularında il genel meclisi binası önüne geldi. Saat 16.00’ya geldiğinde ise meclis toplantı salonunda il genel meclis başkanı, CHP ve İYİ Partili üyeler ile bazı birim müdürleri vardı. Bu esnada oturumu başlatan il genel meclis başkanı yeterli çoğunluğun sağlanamadığı gerekçesi ile birleşimi tatil ederek 10 Temmuz Salı gününe erteledi.

İl Genel Meclis Başkanı toplantı salonundan çıkarken AK Partili ve MHP’li meclis üyeleri salona geldi. Meclis başkanı, AK Partili ve MHP’li üyelere sözlü olarak toplantıyı tatil ettiğini bildirdi. Çaltı’dan yeni geldiklerini ve sadece komisyon raporlarının hazırlanması için birkaç dakikadır meclis binası önünde beklediklerini belirten komisyon üyeleri ve bazı üyeler meclis başkanının kararına tepki gösterdiler.

Diğer yandan, il genel meclisinin birçok toplantısı gecikmeli başlarken, il merkezine uzak bir köye göreve giden komisyonun geç dönmesi, komisyon üyelerinin meclis binası önüne kadar geldiği ve komisyon raporunun yazıldığı esnada alınan tatil kararı şaşkınlık yaşattı.

AK Parti ve MHP’li meclis üyeleri meclis başkanının aldığı karara anlam veremediklerini ifade ettiler.

ak-parti-ve-mhp-meclis-uyeleri-anlam-veremedi2.jpg

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2341 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum