AK Parti'den #DespotBaşkan çıkışı!

AK Parti, Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin’in belediye meclisi toplantılarındaki tavır ve tutumunu protesto etmek için sosyal medya üzerinden #DespotBaşkan etiketiyle bir video paylaştı.

AK Parti, Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin’in belediye meclisi toplantılarındaki tavır ve tutumunu protesto etmek için sosyal medya üzerinden #DespotBaşkan etiketiyle bir video paylaştı. Videoda, Semih Şahin’in AK Partili belediye meclis üyelerine yönelik sert üslubu ve despot tavırları yer alırken toplumun birçok kesiminden vatandaşta videoyu kendi sosyal medya hesaplarından paylaştı.

AK Parti Belediye Meclisi Üyesi Çetin Kaya, sosyal medya üzerinden başlattıkları protestoya ilişkin yaptığı açıklamada, Semih Şahin’in despotlukta ve saygısızlıkta sınır tanımadığını ifade etti. Başkan Şahin’in kendilerini konuşturmamaya çalıştığını, başarısız olunca ise hakarete başvurduğunu kaydeden Çetin Kaya, şöyle devam etti:

“Bilecik’in saygı bekleyen despot başkanı saygısızlıkta sınır tanımıyor. 19 Mayıs programında ‘Sayın başkan’ demediler diye ortalığı ayağa kaldıran Başkan bey nezaketsizlik ve saygısızlık konusunda sıra kendisine geldiğinde sınır tanımıyor. Binlerce Bilecikli vatandaşın oylarıyla meclise seçilen vatandaşın her sıkıntısını olması gerektiği şekilde meclis gündemine taşıyarak kendilerine verilen görevi layıkıyla yapmaya çalışan meclis üyeleri olarak bizleri her fırsatta despot tavırlarıyla susturmaya çalışıyor. Mikrofonlarımızı kapattırıyor, bununla da vatandaşın sesi olmak için çabalayan bizleri susturamayınca her türlü hakaret içeren söz ve eylemlere başvurmaktan çekinmiyor. O saygısızlık ettiğiniz meclisteki üyelerin hiçbiri alelade insanlar değildir, sizin hakettiğinizi düşündüğünüz saygıyı onlarda fazlasıyla hakediyor. Kendisine 2 yılı aşkın süredir tek bir kötü söz söylemeyen, vatandaşın menfaatine yapılan her işin altına imzasını atan meclis üyeleri olarak soruyoruz: Bu mu sizin özgürlük anlayışınız? Bu mu sizin demokrasi ve insan hakları anlayışınız?

Bilecik halkının oyları ile meclise seçilen üyelere yaptığınız bu hakaretler ve aşağılayıcı tavırlar sonrası kamuoyundan ve vatandaşlardan asıl sizin özür dilemeniz gerekmiyor mu?” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 2551 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum