AK PARTİ'DE FLAŞ AYRILIK!

AK PARTİ'DE FLAŞ AYRILIK!

AK Parti Osmaneli İlçe Başkanı Yalçın Karaca, 17 Eylül'de gerçekleşecek ilçe kongresinde aday olmayacağını açıkladı. Başkan Karaca, kararını düzenlediği toplantıyla partililere bildirdi. 

Toplantı sonrası Osmaneli Haber Gazetesi'ne açıklamalarda bulunan Karaca şunları kaydetti:

"Kongre öncesinde arkadaşlarımla toplantımızı yaptık. Kongre ile ilgili durum değerlendirmesinde bulunduk. 17 Eylül 2017 Pazar günü yapacağımız kongrede Ak Parti Osmaneli İlçe Başkanlığına aday olmayacağımı arkadaşlarıma deklare ettim.  Osmaneli’de çok güzel, düğün dernek havasında Ak Partiye yakışır bir kongre yapacağız. Bugün itibariyle isimlerini vermeyeceğim 5 arkadaşım kongrede aday olacaklarını söylediler. Başka arkadaşlarımda aday olmak isteyebilirler. Bayramdan sonra temayül yoklaması yapıp, sonuçlarını Genel Merkezimize göndereceğiz. Genel Merkezimizin de görüşleri doğrultusunda kongremize birlik beraberlik içerisinde kenetlenerek gidip yeni başkanımızı ve yönetim kurulumuzu seçeceğiz” dedi.

AK PARTİNİN BİR NEFERİYİM ÖYLE DE KALACAĞIM

Ak Parti Osmaneli İlçe Başkanı Yalçın Karaca önümüzde hem yerel, hem de genel seçimlerin bulunduğunu, bu nedenle teşkilatlarda yapılacak olan kan değişiminin de partiye ivme kazandıracağını söyleyerek, “2019 yılı hem ilçemiz, hem ilimiz, hem de ülkemiz için çok önem arz eden seçimlerle geçecek. Teşkilatlarımızda yapılan kan değişimi ile yeni bir heyecan, yeni bir solukla seçimlere hazırlanacağız. Ben Ak Partinin bir neferiyim. Her zaman da öyle kalacağım. Ben iki dönem başkan olarak görevimi yaptım, 17 Eylül’de bayrağı bir başka arkadaşıma devredeceğim. Ak Partinin bir neferi olarak, makam, mevki koltuk gözetmeksizin Ülkemiz için, İlimiz için, İlçemiz için yine aynı şevk ve heyecanla çalışacağım. Yeni seçilecek olan başkan ve yönetim kurulumuza her zaman yardımcı olmak, onların işlerini kolay kılmak benim asli görevlerimden birisi olacaktır. Allah’ın izni ile Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde yeni seçilecek teşkilatlarımızla kenetlenerek 2019 seçimlerine en iyi şekilde hazırlanıp seçimlerden zaferle çıkacağız. Bizler Ak Parti kadroları olarak 15 yıldır milletimizle birlikte yürüdük, bundan sonra da milletimizle birlikte yürümeye devam edeceğiz” dedi.

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 4275 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum