AK PARTİ’DE İL BAŞKANI DEĞİŞECEK Mİ?

AK PARTİ’DE İL BAŞKANI DEĞİŞECEK Mİ?

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, partisinde başlayacak kongre sürecine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. 

Katıldığı Basın Masası’nda, konuya ilişkin dikkat çeken sözler sarfeden Mv. Selim Yağcı, Mücahid Erdal’ın ‘İl Başkanı değişecek mi?’ sorusuna cevap verdi. 

Mv. Yağcı, AK Parti’nin yetkili kurullarının seçimlerden sonra gerekli değerlendirmelere başladığını belirterek, “Teşkilatlarımızda bir yenilenme olabilir ama bunun ölçüsü hangi boyutta olur bende bilmiyorum. Partimizin bu konudaki karar verme organları farklı. Bu durum sadece Bilecik için değil Türkiye genelinde süreç böyle işliyor” ifadelerini kullandı. 

Seçimler öncesi adayların belirlendiği gibi teşkilatların performanslarının da bir dizi incelemelerden geçtiğini ifade eden Mv. Yağcı, kritik soruya şu sözlerle açıklık getirdi: 

“AK Parti, seçimlerden sonra 3-4 aydır bu konudaki gerekli araştırmalarını, değerlendirmelerini yaptı. Buna ilişkin olarak bir yenilenme, tazelenme olur ama bunun ölçüsü hangi boyutta olur onu bende bilmiyorum. Partimizin bu konudaki karar verme organları farklı. Nasıl biz milletvekili adayı olurken, belediye başkan adayları belirlenirken değerlendirmeler oluyorsa teşkilatlarımızla ilgilide değerlendirmeler yapılır. Buna ilişkin olarak bu durum sadece Bilecik’e özel değil Türkiye genelinde bir değerlendirme olacak. Bu süreçte bazı arkadaşlarımızla devam edilir bazılarına farklı görevler yüklenerek devam edilir. AK Partili olmak uzun bir süreçtir, bugün belki bir görev değişikliği olur ama yarın o görev değişikliğinden sonra kırılmayıp yolculuğa devam eden insanlara farklı bir görev tevdi edilir” diye konuştu.  

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 4542 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
20 Yorum