AK PARTİ'DEN BAKAN DÖNMEZ'E ZİYARET

AK PARTİ'DEN BAKAN DÖNMEZ'E ZİYARET

Milletvekili Selim Yağcı, Belediye Başkanı Nihat Can, AK Parti il Başkanı Fikret Karabıyık,  Gençlik Kolları Başkanı Onur Karaman, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’i makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Bakan Fatih Dönmez, konuklarına teşekkür etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Bilecik Belediye Başkanı Adayı olarak gösterilen Belediye Başkanımız Nihat Can’ı tebrik eden Bakan Fatih Dönmez, Belediye Başkanı Nihat Can’a kolaylıklar diledi.

ak-partiden-bakan-donmeze-ziyaret2.jpg

Belediye Başkanı Nihat Can ise ziyareti hakkında; ‘’Şehrimizi şahlandırmayı kendilerine vazife edinen, yol arkadaşlarımız; Milletvekilimiz, İl Başkanımız ve Gençlik Kolları Başkanımız ile birlikte, değerli ağabeyimiz, gururumuz, hemşehrimiz Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Fatih Dönmez Bey’i ziyaret ettik. 31 Mart Yerel Seçimlerinde üstlenmiş olduğum kutlu vazifeyi zafere ulaştırmak için istişarelerde bulunduk. Sayın Bakanımıza destekleri ve katkıları sebebiyle teşekkürlerimi sunuyorum. İnşallah #Hedef11sloganı ile şehrimizde 11 Belediye Başkanı çıkararak bir ilki yaşayacağız.’’ İfadelerini kullandı.

Kaynak:M. Bahadır ORAL

Bu haber toplam 2245 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum