AK Partiden Gazetemize Ziyaret

AK Partiden Gazetemize Ziyaret

Ak Parti il başkanı Serkan Yıldırım, Ak Parti Merkez İlçe başkanı Nail Öztürk Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Serkan Işık ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Baki Yavuz 8 haziran 2021 Salı günü gazetemize ziyarette bulundu.

Gazetemiz kurucu sahibi Şadi Erdal, Erdallar Bilecik Basın Sanayi şirket müdürü Mücahid Erdal ve Osmaneli Haber gazetesi sahibi Mehmet Erdal tarafından ağırlanan Ak Parti heyeti Sakarya Gazetesi’nin yeni idari binasının hayırlı olmasını diledi.

ak-parti-den-gazetemize-ziyaret77.jpg

Ülke gündemine oturan Ayasofya Camii İmam Hatibi Mustafa Demirkan ve İnhisar eski kaymakamı Ali Açıkgöz aleyhine açıklama yapan CHP milletvekili Yaşar Tüzün ve Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin’i eleştirdi. İnhisar kaymakamının dört ay önce Bilecik’ten ayrıldığını ve Milletvekili Yaşar Tüzün’ün,Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin’i Bilecik ile daha fazla ilgili  olmasını beklediğini ifade etti. Belediye meclislerinde yaşanan gerginlikleri, Bilecik belediyesinin yaptırdığı %83,1 lik memnuniyet anketini, belediye icraatları arasında yer alan heykel, park ve belediye binalarının satışı konularındaki eleştirilerini anlattı.

Ak Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım ülke gündeminde yer alan ekonomik sosyal ve salgın hastalık sürecinde hükümetin yaptığı başarılı icraatlardan da bahsetti.

Bilecik’e gelecek yatırımları ve hedefleri, Bilecikteki siyasi dengeleri konu alan sıcak bir dost sohbeti ile ziyaret devam etti.

Bu haber toplam 2140 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.