AK Parti’den şehit ailelerine ziyaret

AK Parti’den şehit ailelerine ziyaret

AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 106’ıncı yıldönümünde, şehit ailelerini ziyaret etti.

AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 106’ıncı yıldönümünde, şehit ailelerini ziyaret etti. Şehit aileleri ile görüşen Başkan Serkan Yıldırım ve beraberindekiler sabır dileklerini iletirken her daim yanlarında olduklarını bildirdiler. 

İl Başkanı Serkan Yıldırım, ziyaretleri esnasında ailelere bir de mektup bırakırken mektupta yer alan ifadeler hem duygulandırdı hem de gururlandırdı. Serkan Yıldırım’ın kendi eliyle yazdığı mektupta şu ifadeler yer aldı:

ak-partiden-sehit-ailelerine-ziyaret1.jpg

“18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’nde sizlerle beraber gururunu ve şerefini yaşıyoruz. Bu vatan siz fedakar ailelerimizin yetiştirdiği kahraman askerlerimizin ve polislerimizin hatırına daha güçlü bir geleceğe taşınacaktır. 

Kelimelerin kifayetsiz olduğu bu anlamlı günde her zaman dualarımızda olan vatan evlatlarımız için sizlere ne kadar teşekkür etsek az kalır. Şunu bilmenizi isterim ki şehitlerimizin kanı ile sulanan bu topraklarda tek bir terörist kalmayana dek mücadelemiz devam edecektir. Şehidimizin aziz hatırası ilelebet bu topraklarda ve gönlümüzde yaşayacaktır. Acınız acımızdır, hüznünüz hüznümüzdür, sevincimiz sevincimizdir. Sözlerimi bitirmeden önce şunu bilmenizi isterim ki sizlerin kardeşi, evladı olmak benim için bir şeref kaynağıdır. 

ak-partiden-sehit-ailelerine-ziyaret2.jpg

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’müzü en kalbi duygularla başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere şehitlerimize rahmet sizlere sabır diliyorum. 

‘Allah yolunda öldürülenleri ölü saymayın aksine onlar diridirler, rızıkları Allah katındadır’ (Al-i İmran, 169-171)”

ak-partiden-sehit-ailelerine-ziyaret3.jpg

Kaynak:M. Bahadır ORAL

Bu haber toplam 2325 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum