AK PARTİ’NİN İKİNCİ A. ADAYI FİKRET AKTAŞ

AK PARTİ’NİN İKİNCİ A. ADAYI FİKRET AKTAŞ

İlimizin tanınmış müteahhitlerinden Fikret Aktaş, AK Parti’den Bilecik Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunda bulundu. İş yerinin önünden kalabalık bir grupla AK Parti İl Başkanlığına gelen Fikret Aktaş, başvuru dosyasını İl Başkanı Fikret Karabıyık’a teslim etti. 

ak-partinin-ikinci-aday-adayi-fikret-aktas2.jpg

Fikret Aktaş, aday adaylığı müracaatı dolayısıyla düzenlenen törende yaptığı konuşmada, destek olan herkese teşekkür etti. Aday adaylığı sürecinde partililerden destek isteyen Aktaş, şu noktalara dikkat çekti:

“Aday adayı olarak artık belirli kazanımları elde etmiş olmanın ve iş hayatında geldiğim noktada elde ettiğim başarıları sizlere hizmet etme ve manevi kazanım elde etmek düşüncesi ile böyle bir kararı almış bulunmaktayım. 

Bilecik Belediye Başkan Aday Adayı olarak huzurunuza geldiğim bugün önce belediye başkan adayı, sonra da belediye başkanı olabilmek için her birinizin desteğine ihtiyacım olduğunu, her dönemde her birinizin nasıl özveri ile çalıştığını biliyorum. Geçen seçim döneminde, çoğu benim yaş grubumda olan ve büyüklerimin olduğu partililerimin nasıl içiten bir şekilde mahalle çalışmaları yaptıklarını duyguyla hatırlıyorum.

Bugüne kadar Bilecik’te hizmet etmiş tüm belediye başkanlarımız başta olmak üzere özellikle son dönemine damga vurmuş olan değerli eski belediye başkanı yeni milletvekilimiz sayın Selim Yağcı’ya huzurlarınızda hizmet ve emeklerinden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum” dedi. 

ak-partinin-ikinci-aday-adayi-fikret-aktas3.jpg

Fikret Aktaş’ın aday adaylığı müracaatı yoğun bir katılımla gerçekleşirken salonda oturacak yer kalmadı.

Kaynak:M. Bahadır ORAL

Bu haber toplam 7801 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum