AKARKARASU'DAN EK GÖSTERGE AÇIKLAMASI

AKARKARASU'DAN EK GÖSTERGE AÇIKLAMASI

CHP Bilecik Milletvekili Aday Adayı Faik Akarkarasu, yaptığı yazılı basın açıklamasında, polis memurlarının katsayı problemine değinerek, “3600’e yükseltilerek çözülecek” dedi. 

CHP’nin toplumun her kesiminin genel ve özel sorunlarını bildiğini ve çözüm önerilerinin geliştirildiğini aktaran Faik Akarkarasu, açıklamasında şunları dile getirdi:

“Siyasetin yaygın hamaset üslubu hepimizi sıkmaktadır. Çözüm, siyasetin temel amacıdır. Seçim sürecinde sorunların tespiti ve çözümüne ilişkin yol ve yöntem izlemek temel tercihimiz olacaktır. Uzun süredir konuşulan, ısıtılıp sonra da buzdolabına kaldırılan polis memurlarının en temel sorunu olan ek gösterge 3600’e yükseltilerek çözülecektir.

Yine bu meslek mensuplarının fazla çalışma süreleri İLO standartlarına bağlanarak fazla çalışma için fazla mesai ücreti düzenlemesi temel alınacaktır. İstirahatli zamanlarda ek görev yazımı sorunu çözülecektir. Yıllık izin kullanımı objektif kriterlere göre belirlenmesi sağlanacaktır. Diğer meslek grupları, toplum kesimlerine ilişkin ise çözümlerimizi tek tek sunacağız” dedi. 

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2437 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum