ALIŞVERİŞ GÜNLERİNİN AÇILIŞI YAPILDI

ALIŞVERİŞ GÜNLERİNİN AÇILIŞI YAPILDI

Bilecik Belediyesi öncülüğünde; Ticaret ve Sanayi Odası ve ilimizdeki esnaf ve oda başkanlıklarının işbirliğinde hazırlanan 1-6 Eylül Kurtuluş Şenlikleri Esnaf ve Sanatkarlar Alışveriş Günlerinin açılışı gerçekleştirildi.

Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirilen programa; Milletvekili Selim Yağcı, Belediye Başkanı Nihat Can, AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Keskin, Giyim ve Mensucat Odası Başkanı Haşim Balcı, Madeni İşler Odası Başkan Vekili Yücel Önsöz, Yiyecek Maddesi Satan Esnaflar Odası Başkanı Ahmet Subaşı ve Bilecik Şoförler Odası Başkanı Selman Aydeniz, daire amirleri, kurum ve kuruluş temsilcileri, sivil toplum kuruluşu yetkilileri, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

‘’MİLLİ BİRLİK VE BERABERLİĞE ÇOK İHTİYAÇ DUYDUĞUMUZ BİR ANDA GERÇEKLEŞTİRİLEN BU PROGRAM BİRÇOK AÇIDAN FAYDALAR SAĞLAYACAKTIR’’

selim-yagci.jpg

Milletvekili Selim Yağcı programda yaptığı konuşmada, Bilecik’te güzel bir günü ve güzel bir haftayı yaşadıklarını belirtti. Bilecik Belediyesi öncülüğünde güzel bir çalışmanın gerçekleştirildiğini vurgulayan Milletvekilimiz Selim Yağcı; ‘’Bilecik Belediyesi ve diğer paydaşlar işbirliği içerisinde esnafımızın katkısıyla Bilecik’imizin kurtuluş şenlikleri dolayısıyla düzenlenen alışveriş günlerinin hayır ve bereket getirmesini diliyorum. Bilecik’in kurtuluşunun olduğu günleri yaşıyoruz. Bununla birlikte Bozüyük’ümüz, Pazaryerimiz, Söğüt’ümüz olmak üzere kurtuluş heyecanını yaşadığımız günlerin içindeyiz. Ben bu vesileyle bizlere bu cennet vatanı armağan eden bütün şehitlerimizi rahmet ve minnet duygularıyla anıyor, gazilerimize sağlıklı ve huzurlu ömürler diliyorum. Milli günleri yaşıyoruz, önemli günleri yaşıyoruz. Bizim biz olmamız gereken anları yaşıyoruz. Burada gerçekten Bilecik’e yakışan bir birlikteliği yaşıyoruz. Ekonomik anlamda bizlere sıkıntı verilmek istenen bir anda bütün Bilecik’liler bir araya gelerek güzel bir birlikteliği yaşıyoruz. Güzel bir sloganla da; ‘Burada dolar geçmez, Türk lirası ile alışverişlerin olduğu vurgulanıyor ve sanatçılarının da kendi içimizden olduğu konserler planlandı. Ben bu anlamda böyle faydalı ve güzel bir programın gerçekleştirilmesinde emeği olan bütün paydaşlara teşekkür ediyorum. Esnafımıza ve vatandaşlarımıza da hayırlı ve bereketli kazançlar diliyorum’’ ifadelerini kullandı.
‘’AMACIMIZ BİLECİK’İMİZİN DİNAMİKLERİ ARASINDA BİRLİK VE BERABERLİĞİ SAĞLAMAKTIR’’

Belediye Başkanı Nihat Can ise yaptığı konuşmada Bilecik Belediyesi öncülüğünde Ticaret ve Sanayi Odası ve ilimizdeki esnaf ve oda başkanlıklarının işbirliğinde hazırlanan 1-6 Eylül Kurtuluş Şenlikleri Esnaf ve Sanatkarlar Alışveriş Günleri ile amaçlarının Bilecik’teki dinamikler arasında birlik ve beraberliği sağlamak olduğunu belirtti.

nihat-can.jpg

Gerçekleştirilen alışveriş günlerinin önümüzdeki yıllarda da büyüyerek, devam etmesi yönünde hedeflerinin olduğunu belirten Belediye Başkanı Nihat Can; ‘’İlimizdeki esnaf ve oda başkanlarımızın bu şekilde bir talepleri oldu. Bizler de daha önce vermiş olduğumuz bir sözü yerine getirme adına böyle güzel bir çalışmayı gerçekleştirdik. Bizler arkadaşlarımıza yeter ki siz sahip çıkın gerekli katkıyı biz Bilecik Belediyesi olarak vermeye hazırız dedik. Tabi ki bu sahiplenmeyi esnafımız ve oda başkanlıklarımız çok güzel bir şekilde yaptılar. Ben bu anlamda kendilerine teşekkür ediyorum. İnşallah bu etkinliğimiz büyüyecek. Bu yıl 40 dükkanımız açıldı. Önümüzdeki yıllar bu sayıyı katlayarak sürdürürüz İnşallah. Ben bu vesileyle buradaki bütün esnaf kardeşlerimize teşekkür ediyorum’’ dedi.

Yiyecek Maddesi Satan Esnaflar Odası Başkanı Ahmet Subaşı programın açılış konuşmasında; Bilecik Belediyesi öncülüğünde ilimizdeki esnaf ve oda başkanlıklarının işbirliğinde güzel bir çalışmanın yapıldığını belirterek, çalışmada emeği geçenlere teşekkür etti.

1-565.jpg

Giyim ve Mensucat Odası Başkanı Haşim Balcı ise Bilecik’teki ticari faaliyetlere renk katacak ve katkı sunacak güzel bir çalışmayı işbirliğinde gerçekleştirdiklerini belirterek, katkıları dolayısıyla Belediye Başkanı Nihat Can ve diğer paydaşlara teşekkür etti.

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Keskin ise Bilecik’te birçok kurum ve oda başkanları ile esnafın bir araya gelerek güzel bir çalışmayı ortaya koyduklarını belirterek, Alışveriş günlerinin önümüzdeki yıllarda daha güzel bir şekilde gerçekleştirilerek devam edeceği bilgisini verdi.

Konuşmaların ardından; 1-6 Eylül Kurtuluş Şenlikleri Esnaf ve Sanatkarlar Alışveriş Günlerinin açılışı gerçekleştirildi.

2-574.jpg

Daha sonra dükkanları tek tek gezen protokol üyeleri, vatandaşlarımızla sohbet etti, hayırlı kazançlar diledi.

Alışveriş günlerinde ayrıca çocuklar, kendileri için ayrılmış alanda gönüllerince eğlendi.

1-6 Eylül Kurtuluş Şenlikleri Esnaf ve Sanatkarlar Alışveriş Günleri, birbirinden güzel konser ve aktivite ile devam edecek.

Kaynak:M. Bahadır ORAL

Bu haber toplam 2638 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum