‘Alışverişini yerel esnaftan yap Bilecik Belediyesi!’

‘Alışverişini yerel esnaftan yap Bilecik Belediyesi!’

Bilecik Belediyesi’nin sosyal medya hesapları ve billboardlar aracılığı ile yaptığı ‘Alışverişini yerel esnaftan yap’ çağrısı “Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz” özlü sözüne atıfta bulunarak eleştirildi.

Bilecik Belediyesi’nin sosyal medya hesapları ve billboardlar aracılığı ile yaptığı ‘Alışverişini yerel esnaftan yap’ çağrısı “Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz” özlü sözüne atıfta bulunarak eleştirildi. Eleştiriye gerekçe olaraksa Bilecik Belediyesi’nin başta İstanbul olmak üzere il dışından firmalara iş verip mal alımı yapması gösterildi. 

Bilecik Belediyesi’nin öncelikle kendisinin örnek olması gerektiğini ifade eden vatandaşlar, “Alışverişini yerel esnaftan yap Bilecik Belediyesi!” çağrısında bulundu. 

Ayrıca, CHP Milletvekili Yaşar Tüzün’ün de kampanya destek mesajları attığını anımsatan vatandaşlar, “Yaşar bey Bilecik Belediyesi’ne de aynı temennileri iletirseniz memnun oluruz” ifadesini kullandılar. 

Atatürk Parkı’nda çalışan işçilerin ‘Şişli Belediyesi’ şapkası taktıklarını anlatan vatandaşlar, “Araç kiralama işi yapıldı il dışından başka bir şirkete verildi, Bilecik’te bu işi yapan şirketler yok mu? Alt yapı çalışmaları yapıldı Bilecikli bir esnafın cebine bir kuruş para girmedi. İhtiyaç sahiplerine kömür dağıtılıyor İstanbul’dan temin ediliyor. Birçok yağ işi yapan olmasına rağmen madeni yağ işi ve temizlik işleri de hep il dışına veriliyor” dediler. 

Öte yandan, Bilecik Belediyesi’ni laf cambazlığını bırakıp millete şirin görünmek yerine icraat yapmaya davet eden vatandaşlar, çalışarak halkın gönlünü almalarını istediler.  

Bu haber toplam 2646 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum