ALPEREN OCAKLARI İDAM İSTEDİ!

ALPEREN OCAKLARI İDAM İSTEDİ!

Bilecik Alperen Ocakları, son dönemde ülkemizde yaşanan çocuk tecavüzleri ve terör olaylarına ilişkin sert bir mesaj yayımladı. Alperen Ocakları’ndan yapılan yazılı açıklamada, “İdam istiyoruz” denildi.

Alperen Ocakları İl Başkanı Osman Soyaltın, gazetemize yaptığı açıklamada, terör ve tecavüz olaylarında verilen cezaların yetersiz olduğuna dikkat çekti. Soyaltın, hainler ve tecavüzcüler için bir an evvel idamın gelmesi gerektiğini ifade ederek, şunları kaydetti:

“Yine çocuk yine tecavüz…Yine terör yine şehit.. ve hep göz yaşı.

Allah hepimizi affetsin bu millet Türk milleti olamaz, Türk milleti İslama bu kadar cahil kalamaz.

Bizler diri diri gömülen kız çocuklarını mezardan çıkartan, kadına ve kadın haklarına değer veren, cenneti o kadınların ayakları altına seren bir peygamberin ümmetiydik. Bizler devletin ve milletin bekası için bırak haini kendi öz kanından canından kardeşinden geçen, ulusal bayramlarını çocuklara armağan eden bir ecdadın torunlarıydık.

Peki bugün yaşanan olaylar, olaylara verilen cezalar İslam hukukunun, Türklük töresinin neresinde var.

Özge Can Aslan cinayetinin ardından yurtta kalan öğrencilere tecavüz, ardından Adana’da 4 yaşındaki çocuğa tecavüz ve şimdi de İstanbul’da 5 yaşındaki çocuğa tecavüz ve daha hatırlamadığımız bilmediğimiz niceleri.

30 yılı aşkın süredir verdiğimiz 30 bin can yetmezmiş gibi 4 tane şehit daha. Peki bu suçları işleyenlerin cezası; canlarına kastettikleri yapısını kültürünü bozmaya çalıştıkları bu milletin verdiği vergilerle cezaevlerinde yaşamak mı yoksa yağlı urgan mı?

Alperen ocakları olarak hainlerin hak ettikleri cezaları alması için yıllardır mücadele ediyoruz. Milyonlarca imza topladık haine ve tecavüzcüye halk idam istiyor dedik devlet yöneticilerimiz bizi duymadı. Meclise yasa tasarısı sunduk reddedildi. 

Hainler ve tecavüzcüler için istenen bu cezayı reddedenlerin neyden korkuları var.

Sayın Cumhurbaşkanının yasa gelirse imzaların dediğini hepimiz biliyoruz. Cumhurbaşkanının aynı zamanda ak parti genel başkanı olduğunu biliyoruz Ak Parti’nin bu yasayı geçirecek çoğunluğa sahip olduğunu biliyoruz. Peki buna rağmen neden hala idam yasası getirilmiyor. Sayın Cumhurbaşkanımız mı söylemlerinde samimi değil, AK Parti Genel Başkanı mı partisindeki vekillere söz geçiremiyor.

Biz Cumhurbaşkanının samimiyetine inanıyoruz ve eğer milletin vekilleri gereğini yapmıyorsa konuyu millet getirsin, millet olarak biz gereğini yaparız.

Konuşmalarıma son vermeden önce yöneticilere hatırlatmak istiyorum. Bu ülkede başta 30 bin kişinin İmralı’daki katili  olmak üzere onunla beraber bu mukaddes vatanı bölmeye çalışan hainler toplumun yapısını bozan tecavüzcüler yaşadığı müddetçe ülkede ne huzur kalır ne düzen ve bizler artık huzur istiyoruz. Kuran’ın hükmüne uyarak kısas istiyoruz, idam istiyoruz."

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2913 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum