Alperen Ocakları İdam İstiyor

Alperen Ocakları İdam İstiyor

Alperen Ocakları Bilecik İl Başkanı Osman Soyaltın, Giresun’un Bulancak ilçesinde kaybolduktan 5 gün sonra cansız bedenine ulaşılan 7 yaşındaki İkranur'un şüpheli ölümü üzerinden yaptığı açıklamada, "Bir daha söylüyoruz idam gelsin artık" dedi. 

Osman Soyaltın, konuyu ilişkin yazılı açıklamasında, TBMM'nin idamı gündemine alması gerektiğine dikkat çekti. Soyaltın, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'nin teklifini anımsatarak, şöyle devam etti:

"Affet bizi İkranur. Çocukların işkence çektiği bu dünyayı sevmiyorum artık. Şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu'nun ilk günden beri savunduğu gibi çocuklarımızı hunharca katleden, aziz vatanımıza hainlik yapan ve kolluk kuvvetlerimize, vatandaşlarımıza kurşun sıkan terör örgütlerine idam gelmelidir artık. 

Genel Başkanımız Mustafa Destici, idam yasasını meclisteki parti liderlerine PKK'nın siyasi uzantıları hariç kanun teklifi verilmek üzere sunda ama ne hazindir ki hiçbir parti bu kanun teklifini gündemine almadı. Evet şimdi birdaha söylüyoruz idam gelsin artık İkranur'lar ölmesin" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 3964 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum