ALPEREN OCAKLARI MUHSİN BAŞKANI UNUTMADI

ALPEREN OCAKLARI MUHSİN BAŞKANI UNUTMADI

Alperen Ocakları İl Başkanlığı tarafından BBP’nin Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun vefatının 10. yıldönümü dolayısıyla resim sergisi açılarak basın açıklaması yapıldı.

Alperen Ocakları İl Başkan Yardımcısı Muhsin Yıldırım, belediye çay bahçesi önünde yaptığı açıklamada, başta Muhsin Yazıcıoğlu olmak üzere beraberinde hayatını kaybedenlere rahmet diledi.

1-635.jpg

Muhsin Yazıcıoğlu’nun vefatıyla Türk-İslam coğrafyasının umudunu kaybettiğini dile getiren Muhsin Yıldırım, “Hainler on sene önce keş dağlarında sadece Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nu şehit etmediler. Onlar ülkenin geleceğini mazlumların umudunu meclisin sigortasını şehit ettiler” dedi.

Helikopter kazasına ilişkin faillerin bulunmayışının içlerindeki kini her geçen gün artırdığını belirten Yıldırım, şöyle devam etti:

“15 Temmuz öncesi kaza dediniz davaları dosyaları kapattınız. Peki 2 senedir suikast olduğunu kabul etmenize rağmen ne yaptınız? Kimi yada kimleri Muhsin başkanın katili olarak cezalandırdınız. Kaşıkçı cinayetine ayırdığınız zamanın yüzde 1’ini Muhsin başkan cinayeti için ayırdınız mı? Muhsin Yazıcıoğlu benim kardeşim diyenler siz kardeşiniz için ne yaptınız?

Olayda yanlış bilgi veren, süreci yönetemeyen ya da yönetmeyen valileri, emniyet müdürlerini büyükelçi, danıştay üyesi yaptınız. Takipsizlik kararı veren savcı şimdi başsavcı oldu. Muhsin başkanın adını sadece seçim zamanlarında miting meydanlarında zikredip kendinize rant sağladınız. Eğer sizin kardeşlik anlayışınız buysa Allah’tan dilerim ki sizinde öyle kardeşleriniz olsun.

2-640.jpg

Tüm bu yaşananlardan sonra devletin adalet sistemine olan güvenimizi yitirdik. Ama inanıyoruz li devletin adalet terazisi bozulsa da Allah’ın adaleti şaşmaz.”  

Diğer yandan, Alperen Ocakları tarafından açılan resim sergisini Millet İttifakı’nın CHP’li Belediye Başkanı Adayı Semih Şahin, CHP Milletvekili Yaşar Yüzün ve beraberindekilerde ziyaret etti.

3-502.jpg

 

İlgili Haberler

Kaynak:M. Bahadır ORAL

Bu haber toplam 2697 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.