ALPERENLERDEN SERT MESAJ

ALPERENLERDEN SERT MESAJ

Büyük Birlik Partisi (BBP) Bilecik İl Başkanı Murat Önal, 15 Temmuz hain darbe girişiminin sene-i devriyesi dolayısıyla yayımladığı mesajında sert ifadeler kullandı. Ülkemiz üzerinde kötü emelleri olan şer odaklarına seslenen Murat Önal, Aleperenlerin 15 Temmuz’da olduğu gibi Türk devletinin ve milletinin bekası adına daima hazır olduğunu bildirdi.

BBP İl Başkanı Murat Önal, 2 yıl önce Türk’e kefen biçenlerin sonunun ölüm olduğunu tüm dünyanın gördüğüne dikkat çekerek, açıklamasında şunları dile getirdi:

“Biz toplumun kanayan yarası olan bölünmenin karşısında bir elif nidasıyla dimdik duran Alperen’leriz. Liderimiz, şehidimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun çizdiği yolda yürüyen vatanına aşık gönül erleriyiz. Yüce Türk Milletinin demokrasi hakkını canice ve vicdansızca katletmeye çalışanları büyük bir eshefle kınıyoruz. Bizler Türk-İslam coğrafyasının bir neferi, Büyük Birlik ülküsünün görevlileri olarak vatanımıza kurşun sıkan her türlü teröre karşı dik duruşumuzdan asla ödün vermeyeceğiz. Kim ki gönül coğrafyamızdaki birliği ve bütünlüğü zedelemeye, leke sürmeye, çamur atmaya ve el uzatmaya kalkışırsa karşılarında her zaman Alperenleri bulacak.

Ülkemizin 2 sene önce yaşadığı bu durum Türk’e kefen biçenin sonunun ölüm olduğunu göstermekle birlikte, Türk toplumunun kudretini, büyüklüğünü ve birlikteliğini bütünlemiştir. Ülkemizin birliği ve hidayetinin en üst seviyelerde olmasını yüce Allah’tan niyaz ediyor bu tür kara oyunların ve kirli ellerin ülkemizin başına bir daha gelmemesini temenni ediyorum.

Bu vesileyle bu kutsal toprakların birliği ve bozulmaz bütünlüğü için cesur biçimde şehadet şerbetini içen 248 vatan evlatlarını saygı ve sevgi ile anıyor, yaralı olan 2 bin 196 gazimize şükranlarımızı sunuyorum.”

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2524 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.