ALT YAPI YETERSİZ KALDI

ALT YAPI YETERSİZ KALDI

Bilecik'te dün gece saatlerinde aniden bastıran sağanak yağış etkili oldu. İlimizde bir çok noktada su birikintileri vatandaşları zor durumda bırakırken bir çok evin zemin katını ve iş yerini su bastı. 

SOKAK NEHRE DÖNÜŞTÜ

Hürriyet Mahallesi'nde de yağan yağışın ardından sokaklar adeta göle döndü. Özellikle Şehir Alanı Sokak'ta yaşayan vatandaşlar yağmurdan çok fazla etkilendi. Yağmurun yağdığı saatlerde Şehir Alanı Sokak'ta akan sular nehir görüntüsü sergiledi. Küçük Sanayi Sitesi tarafından birikerek gelen yağmur suları sokağı esir alırken, vatandaşlar kendi imkanları ile yağmur sularını rögarlara yönlendirmeye çalıştı. 

altyapi-yetersiz-kaldi2.jpg

YETKİLİLERE SESLENDİ

Konuyla ilgili gazetemize açıklamada bulunan Hürriyet Mahallesi Muhtarı Ehliman Bozkurt, Küçük Sanayi Sitesi'ndeki altyapı eksikliğinden dolayı suların Şehir Alanı Sokak tarafına geldiğini söyledi. Bilecik Belediyesine konuyu defalarca dile getirdiğini anlatan Muhtar Bozkurt, sokakta bulunan kaldırımların da alçak olmasından dolayı biriken yağmur sularının evlere girdiğini kaydetti. Yağmur yağdığı zaman vatandaşların bu sokakta sıkıntı yaşadığını kaydeden Muhtar Bozkurt, yetkililerin konuyla acilen ilgilenmesini talep etti. 

altyapi-yetersiz-kaldi4.jpg

ESNAF MAĞDUR OLDU

Diğer yandan, Atatürk Bulvarı üzerinde faaliyet gösteren 3M Kırtasiye Sahibi Gürol Medik, yağışların ardından yaşanan su baskınlarına kesin çözümler bulunmasını talep etti. Cadde üzerindeki esnafın su baskınlarından mağdur olduğuna dikkat çeken Medik, Çarşamba akşamı yağan yağmurun ardından caddenin nehir görüntüsüne dönüştüğünü ifade etti. 

altyapi-yetersiz-kaldi5.jpg

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 4141 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum