ALTYAPI TARTIŞMASI BÜYÜYOR!

ALTYAPI TARTIŞMASI BÜYÜYOR!

AK Parti Milletvekili Selim Yağcı ile Belediye Başkanı Semih Şahin arasında yaşanan altyapı tartışması büyüyerek devam ediyor. Milletvekili Selim Yağcı’nın ağır eleştirilerine sosyal medyadan paylaştığı fotoğrafla cevap veren Başkan Semih Şahin, “Biz boş laf etmeyiz, vatandaşın paralarını kim çarçur etmiş görün istedim. Bir daha da bilmediğiniz konularda kelam etmeyin” ifadelerini kullandı.

Hatırlanacağı üzere; çarşı merkezinde gerçekleştirilen altyapı çalışmalarını inceleyen Belediye Başkanı Semih Şahin, geçmiş dönemde yapılan alt yapının yetersiz olduğunu söyleyerek kendinden önceki yönetimi kötülemişti. Başkan Şahin’in açıklamalarına cevap veren 15 sene belediye başkanlığı yapan Milletvekili Selim Yağcı adeta ihtar niteliğinde sözler sarfederek, çarpıcı iddiaları gündeme taşımıştı.

Gelinen süreçte, Başkan Şahin; Milletvekili Selim Yağcı’ya sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafla cevap verdi. Altyapı çalışmaları esnasında çıkan bir borunun fotoğrafını paylaşan Başkan Şahin, altına şu notu düştü: “Neden her yağmurda Bilecik’i sel basıyormuş anlaşıldı mı? Biz boş laf etmeyiz. Bilimin ve fennin gereklerini yapar geçeriz. Ayrıca vatandaşın paralarını kim çarçur etmiş görün istedim. Bir daha da bilmediğiniz konularda kelam etmeyin.”

USULSÜZ İHALE İDDİALARINA CEVAP VERMEDİ!

Öte yandan, Başkan Şahin’in Mv. Selim Yağcı’nın adeta ihbar niteliğinde olan ve yetkilileri göreve davet ettiği altyapı ihalesinde usulsüzlük olduğu iddialarına cevap vermeyişi ise dikkat çekti.

altyapi-tartismasi2.jpg

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 3926 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum