ANAHTARLAR TESLİM EDİLMEYE BAŞLANDI

ANAHTARLAR TESLİM EDİLMEYE BAŞLANDI

Osmaneli'nde yapımı tamamlanan ve 100 dairenin bulunduğu TOKİ konutları, hak sahiplerine teslim edilmeye başlandı. 

Geçtiğimiz Pazartesi gününden itibaren evlerinin anahtarlarını teslim almaya başlayan daire sahipleri, “Evlerimizin inşaası bir yıl gibi kısa bir zamanda bitirildi. Bu kadar kısa zamanda evlerimizin yapımını tamamlayarak bizlere teslim etmeye başlayan bütün yetkililere teşekkür ediyoruz" dediler.

anahtarlar-teslim-edilmeye-baslandi3.jpg

Hak sahipleri," Ayrıca bizlerin ev sahibi olmasını sağlayan, Başta Osmaneli Belediye Başkanımız Münür Şahin beye ve TOKİ yetkililerine de teşekkür ediyoruz. Osmaneli’nin en güzel yerinde ev sahibi olmanın mutluluğu içerisindeyiz” dediler. TOKİ konutlarının teslim edilmeye başlanmasıyla ilgili olarak konuşan Belediye Başkanı Münür Şahin; “Vatandaşlarımızın ev sahibi olması bizleri ayrıca mutlu etmektedir. Osmaneli’nin en güzel ve en değerli yerini TOKİ idaresine vererek burada konutların yapılmasını sağladık. TOKİ kurumu Osmaneli için özel proje ile yaptığı evleri de zamanından önce hak sahiplerine teslim etmeye başladı. Kısa bir zaman içerisinde bütün konutlar teslim edilecek. 


Çevre düzenlemesinin de en yakın zamanda bitirilmesi içinçalışmalar yapılıyor. Ayrıca TOKİ konutlarının arka kısmında büyük bir otopark yapacağız. Konutların şehir merkezinde olması, şehir içi trafiğinde aksamalara neden olmayacaktır. Özel bir proje ile yapılan TOKİ konutları Osmaneli ilçemize ayrı bir hava katmıştır. Her geçen gün gelişen ve büyüyen Osmaneli ilçemize yakışır bir proje olmuştur. İnşallah bunların devamını da getiririz. Konutların kısa bir zamanda bitirilmesi, talep konusunda artışa neden olmuştur. 

TOKİ konutlarından ev alan ve kısa bir zamanda içine girerek oturmaya başlayacak olan hemşehrilerime, evleri hayırlı uğurlu olsun. Çoluk çocuklarıyla birlikte evlerinde mutlu bir yaşam sürmelerini diliyorum” dedi. 

Kaynak:M. Bahadır ORAL

Bu haber toplam 2842 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.